menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herné konzoly

Register

Autentizácia erron o Sims 3, Môže niekto pomoct?

Reply

Thread Tools
Old 6. júna 2009, 14:02
Nový člen skupiny

Default Autentizácia erron o Sims 3, Môže niekto pomoct?

Tak ako som uviedol, mám The Sims 3 a vždy sa snažím načítať ho ju hrať, hovorí, že "chyba overenie" a som tryed všetko. je inštalovaný pokuta a dokonca aj registrovaných je online bez akýchkoľvek problémov. Mám Toshiba laptop, a vraj je to commenté s počítačom? Strávil som 57,00 amerických dolárov na túto hru a som nemala vzdať! môže ktokoľvek, pomôžte mi!
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
The Sims 2 nebudú hrať - "Prosím, uistite sa The Sims 2 disk je v mechanike" - Chyba Quinton PC a herné konzoly 1 4. júna 2009 10:46
A čo SSL autentifikácie? Jasom Všeobecné Software Chat 1 30. December 2008 05:07
Autentizácia nekonečné množstvo času, Black Magic PC a herné konzoly 3 20. októbra 2008 07:27
Bezdrôtové overenie zlyhalo kvôli timeout HELP .. fin7880 Siete, Modemy & VoIP 2 17. September 2008 04:21
Sims 2 ďalšie EP xactly PC a herné konzoly 14 27. októbra 2007 12:51
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.