![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Tak ako som uviedol, mám The Sims 3 a vždy sa snažím načítať ho ju hrať, hovorí, že "chyba overenie" a som tryed všetko. je inštalovaný pokuta a dokonca aj registrovaných je online bez akýchkoľvek problémov. Mám Toshiba laptop, a vraj je to commenté s počítačom? Strávil som 57,00 amerických dolárov na túto hru a som nemala vzdať! môže ktokoľvek, pomôžte mi! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| The Sims 2 nebudú hrať - "Prosím, uistite sa The Sims 2 disk je v mechanike" - Chyba | Quinton | PC a herné konzoly | 1 | 4. júna 2009 10:46 |
| A čo SSL autentifikácie? | Jasom | Všeobecné Software Chat | 1 | 30. December 2008 05:07 |
| Autentizácia nekonečné množstvo času, | Black Magic | PC a herné konzoly | 3 | 20. októbra 2008 07:27 |
| Bezdrôtové overenie zlyhalo kvôli timeout HELP .. | fin7880 | Siete, Modemy & VoIP | 2 | 17. September 2008 04:21 |
| Sims 2 ďalšie EP | xactly | PC a herné konzoly | 14 | 27. októbra 2007 12:51 |
| Thread Tools | |
| |