мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > ПЦ & конзоле Игре

Register

Провере идентитета еррон на Симс 3, Може било ко помоћ?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 6. јуни 2009, 14:02
Нови члан групе

Default Провере идентитета еррон на Симс 3, Може било ко помоћ?

Па као што сам ја изјавио је Симс 3 и све ћу покушати да отпремите га играти га, он каже "овјера грешка" и трыед сам све. је инсталиран у реду, а ја још регистерд онлине без икаквих проблема. Имам Тосхиба лаптоп, а овај је наводно цоммен са овом рачунару? провела сам $ 57.00 на овој игри и сам не дају се! моћи било ко помоћ мене!
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Тхе Симс 2 неће играти - "Молим вас обезбиједити Симс 2 диск је у погон" - Грешка Куинтон ПЦ & конзоле Игре 1 4. јуна 2009 10:46
Шта о ССЛ потврда идентитета? Јасе Уопштено Софтуаре Цхат 1 30 децембар 2008 05:07
Провере идентитета бесконачну количину времена Блацк Магиц ПЦ & конзоле Игре 3 20 октобар 2008 07:27
Уирелесс провере идентитета није успела због тимеоут .. ПОМОЋ фин7880 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 2 17. сеп 2008 04:21
Симс 2 следећа ЕП ксацтлы ПЦ & конзоле Игре 14 27 октобар 2007 12:51
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц