![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Па као што сам ја изјавио је Симс 3 и све ћу покушати да отпремите га играти га, он каже "овјера грешка" и трыед сам све. је инсталиран у реду, а ја још регистерд онлине без икаквих проблема. Имам Тосхиба лаптоп, а овај је наводно цоммен са овом рачунару? провела сам $ 57.00 на овој игри и сам не дају се! моћи било ко помоћ мене! |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Тхе Симс 2 неће играти - "Молим вас обезбиједити Симс 2 диск је у погон" - Грешка | Куинтон | ПЦ & конзоле Игре | 1 | 4. јуна 2009 10:46 |
| Шта о ССЛ потврда идентитета? | Јасе | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 30 децембар 2008 05:07 |
| Провере идентитета бесконачну количину времена | Блацк Магиц | ПЦ & конзоле Игре | 3 | 20 октобар 2008 07:27 |
| Уирелесс провере идентитета није успела због тимеоут .. ПОМОЋ | фин7880 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 2 | 17. сеп 2008 04:21 |
| Симс 2 следећа ЕП | ксацтлы | ПЦ & конзоле Игре | 14 | 27 октобар 2007 12:51 |
| Тхреад Тоолс | |
| |