az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > PC & Oyun Konsolu

Register

Sims 3 Doğrulama erron, Can anyone help?

Reply

Konu Araçları
Old 6 Haziran 2009, 14:02
Yeni Üye Grubu

Default Sims 3 Doğrulama erron, Can anyone help?

Yani severim belirtilen i Sims 3 ve her şey var bu oyun için bu kadar yüklemeye çalıştığınızda, "kimlik doğrulama hatası" diyor ve ben her şeyi tryed ettik. bile herhangi bir sorun olmadan online registerd iyi ve i kurdum. Ben ve Toshiba dizüstü bilgisayar var görünüşte bu bilgisayar ile commen nedir? Bu oyun 57,00 $ harcandı ve vazgeçerek değilim! kimse bana yardımcı olabilirsiniz!
Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
The Sims 2 çalşmaz - "The Sims 2 disk sağlamak Lütfen sürücüde" olduğunu - Hata Quinton PC & Oyun Konsolu 1 4. Haziran 2009 10:46
Peki ya SSL doğrulama? Jase Yazılım Genel Sohbet 1 30. Aralık 2008 05:07
Zaman Kimlik sonsuz miktarda Black Magic PC & Oyun Konsolu 3 20. Ekim 2008 07:27
Kablosuz kimlik doğrulama zaman aşımı .. YARDIM nedeniyle başarısız fin7880 Ağ, Modemler & VoIP 2 17. Eylül 2008 04:21
Sims 2 sonraki AP xactly PC & Oyun Konsolu 14 27. Ekim 2007 12:51
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından