![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хей, Аз съм се чудех дали някой може да ми помогне отстраняване на няколко probs че аз имам с WoW: 1. Неограничено чакам времето, когато "Изтегляне на символи List" 2. След изтриване на кеш, интерфейс и WTF папки от главната папка, за да решим проблема по-горе и сега там е неограничен чакам времето, когато "Удостоверяване" Също днес е голям ден за кръпка 3.0.1 / 2 и им все още са на няколко области и на официалния сайт е unfindable за по-голямата част от деня. Благодаря за всяка помощ и ще пазят афиш на всякакви промени. НОВИ развитие - Сега аз съм остана с "Свързване" етап и то не по-голямата част от времето, макар и да има активна връзка към Интернет.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дали браузване в мрежата работят добре? Били ли сте опитвали изпратите WOW подкрепа?
| |||
| |||
| Ами оказва се, че всичко е предвидена за друг 8 часа в снежна буря, така вместо поддръжката като 12hrs като тя трябва да има, тя е 20 ... Както и да е, сега всичко е наред и играта е още по-добре сега.
__________________ Ами, аз съм официално semipro един музикант ![]() 1вия концерта е на 7 юни 2009 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Радвам се, че на работа след това сега.