![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hej,
Já jsem přemýšlel, jestli někdo mi může pomoci vyřešit několik probs, že jsem s WoW: 1. Neomezený počkejte chvíli, kdy "Retrieving znaků List" 2. Po smazání Cache, WTF a Interface složek od hlavní složku k vyřešení výše uvedených problémů, a teď tam je neomezený počkejte chvíli, kdy "Ověřuji" Také dnes byl velký den pro opravu 3.0.1 / 2 a ještě pár realms dolů a na oficiálních stránkách byla unfindable pro většinu dne. Díky za jakoukoli pomoc a musí vést i zveřejněné na jakékoli změny. NOVÉ Vývoj - Teď jsem se přilepil na "Připojení" fázi a nedodrží většinu času, i když i mít aktivní připojení k internetu.
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Má procházení webu funguje? Zkoušeli jste mailování WOW podporu?
|
|||
|
|||
|
Tak se ukáže, že všechno bylo pro dalších 8 hodin v blizard takže namísto udržování přičemž 12hrs, jak by měla mít, to trvalo 20 ... Tak jako tak, nyní je vše v pořádku a hra je ještě lepší.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jsem rád, že je to tedy nyní pracuje.