![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έι, Αναρωτιέμαι αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει αντιμετωπίσετε μερικά probs που έχω με το WoW: 1. Απεριόριστο χρόνο περιμένουμε όταν "Ανάκτηση Κατάλογος Χαρακτήρων" 2. Μετά τη διαγραφή Cache, Interface και WTF φακέλους από τον κύριο φάκελο για την επίλυση των παραπάνω πρόβλημα και τώρα υπάρχει απεριόριστος χρόνος περιμένουμε όταν "ελέγχου ταυτότητας" Επίσης, σήμερα ήταν η μεγάλη μέρα για εμπλάστρου 3.0.1 / 2 και τους εξακολουθούν να είναι λίγες χώρο κάτω και το επίσημο site έχει unfindable για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια και θ τηρεί δημοσιεύτηκε για τυχόν αλλαγές. ΝΕΑ Developement - Τώρα έχω κολλήσει με το "Σύνδεση" στάδιο και παραλείψει τις περισσότερες φορές, ακόμη και αν έχω μια ενεργή σύνδεση στο διαδίκτυο.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μήπως την περιήγηση στο διαδίκτυο εργασίες πρόστιμο; Έχετε δοκιμάσει WOW υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;
| |||
| |||
| Και αποδεικνύεται ότι όλα ήταν ένα άλλο προβλέπεται για 8 ώρες σε χιονοθύελλα, ώστε αντί για τη συντήρηση λαμβάνοντας 12hrs όπως θα πρέπει να έχουν, χρειάστηκαν 20 ... Tελoσπάvτωv, τώρα όλα είναι καλά και το παιχνίδι είναι ακόμη καλύτερα τώρα.
__________________ Λοιπόν, είμαι επίσημα ένας μουσικός semipro ![]() 1η αμάξιο είναι η 7η Ιουνίου 2009 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Χαίρομαι που στη συνέχεια της εργασίας τώρα.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Authentication erron για Sims 3, μπορεί κανείς να βοηθήσει!; | ehsankhan | PC & Console Gaming | 0 | 6 Ιουν 2009 14:02 |
| Τι γίνεται με την SSL γνησιότητας; | Jase | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 30 Δεκ. 2008 05:07 |
| Ασύρματη σύνδεση απέτυχε εξαιτίας της γνησιότητας timeout .. HELP | fin7880 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 2 | 17η Σεπ 2008 04:21 |
| Απαλλαγείτε από τη μείωση ή την ποσότητα των διαφημίσεων. | B! Ll | Κοινότητας Νέα & Chat | 22 | 5 Δεκ. 2007 09:04 |
| Ποιος είναι ο καλύτερος χρόνος να περιμένουμε μεταξύ συνόλων όταν άρση βαρών; | go cavs | Off Topic Συζήτηση | 5 | 21 Μαρ 2007 06:44 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |