Autentifikacija beskonačnu količinu vremena Ej,
Ja sam zadivljen, ako bilo tko može pomoć mene otkloniti nekoliko probs da sam sa WOW:
1. Neograničeno čekati vrijeme kada "Preuzimam Character List"
2. Nakon brisanja Cache, sučelje i WTF mape iz glavnog mapu rješavanja gore problem, a sada ima neograničeno vrijeme čekanja prilikom "autentičnosti"
I danas je veliki dan za patch 3.0.1 / 2 i njihove su još nekoliko realms dolje i službena stranica je unfindable za veći dio dana.
Hvala za bilo kakvu pomoć, a ja čuvat će objavljeno na bilo kakve izmjene.
Developement NOVO - Sada sam zaglavi sa "Spajanje" pozornicu i to ne uspije većinu vremena, iako imam aktivnu vezu na internet.
__________________ Pa, ja sam službeno jedan glazbenik semipro 
1. kočija je 7. lipnja 2009
My System: Deathstar 1.0 / Loaned Macbook Procesor (i): Core 2 Quad / Dual-Core | Matične ploče: Novi HP stvar / Macbook stvar | RAM memorija: 4GB DDR2 / 1GB DDR2 | Grafička kartica (e): nVidia GeForce 8600GT | Sound Card: Intel (R) integrirani | Tvrdi disk (i): 1tb SATA / Mac 120gb | Optički pogon (e): Hitachi Blu-ray / Integrirana | Case / PSU: HP dionica / Mac Stock | Hlađenje: Vaš standardni radijator i ventilator / Isto | Network / Internet: Intel (R) Integrirani / Mac Airport | Monitor (e): HP w2408 / Macbook stvar | Operacijski sustav (e): Vidik sp1 / Mac OS X Leopard (10,5) | |