Hitelesítés végtelen idő Hé,
Én vagyok kíváncsi, ha valaki tud segítsen nekem hibaelhárításáról néhány probs hogy van a WoW:
1. Korlátlan várni, amikor a "Karakter beolvasása List"
2. A gyorsítótár törlése után, Interface és WTF mappát a fő mappát, hogy megoldja a fenti problémát, és most van korlátlan várni, amikor a "Hitelesítés"
Ma volt a nagy nap, a javítás 3.0.1 / 2, és még néhány birodalmakban, és a hivatalos honlapján már unfindable legtöbb napján.
Köszönöm, hogy minden segítséget meg kell őriznie, és én kifüggesztett bármely változásról.
ÚJ fejlettségben - Most megragadt a "Connecting" szakaszban, és az nem az idő nagy részében még akkor is, ha van egy aktív internetkapcsolat.
__________________ Nos, én hivatalosan a semipro zenész 
1. A koncert június 7 2009
My System: Deathstar 1.0 / kölcsön MacBook Processzor (ok): Core 2 Quad / Dual-Core | Alaplap: Új HP dolog / Macbook dolog | RAM memória: 4GB DDR2 / 1 GB DDR2 | Grafikus kártya (k): nVidia GeForce 8600GT | Hangkártya: Intel (R) integrált | Merevlemez (ek): 1TB SATA / Mac 120gb | Optikai meghajtó (k): Hitachi Blu-ray / Integrált | Case / tápegység: HP állomány / Mac Állomány | Hűtés: Saját standard radiátor és ventilátor / Same | Hálózat / Internet: Intel (R) integrált / Mac AirPort | Monitor (ok): HP w2408 / Macbook dolog | Operációs rendszer (ek): Vista SP1 / Mac OS X Leopard (10,5) | |