Autentifikavimas begalinis laiko Ei,
Man įdomu, jei kas nors galėtų man padėti? Alinti keletą probs, kad aš su WOW:
1. Neribota laukti momento, kai "retrieving simbolių sąrašą"
2. Pašalinus Cache, Interface ir WTF aplankus iš pagrindinių aplanko virš išspręsti problemą ir dabar ten yra neribota laukti laiko, kai "Autentifikuojama"
Taip pat šiandien buvo didelė dieną patch 3.0.1 / 2 ir dar keletas sferų žemyn ir oficiali svetainė buvo unfindable didžiąją dieną.
Ačiū už bet kokią pagalbą ir i saugo paskelbtas jokių pakeitimų.
NAUJAS branda - Dabar aš pakimba su "Sujungti" etape ir jis neatitinka didžiąją laiko dalį, net jei turiu aktyvų ryšį su internetu.
__________________ Na, aš oficialiai semipro muzikantas 
1. koncertą yra 2009 m. birželio 7 d.
Mano sistema: Deathstar 1.0 / paskolintas MacBook Procesorius (-iai): Core 2 Quad / Dual-Core | Pagrindinė plokštė: Naujas HP dalykas / Macbook dalykas | RAM atmintis: 4GB DDR2 / 1GB DDR2 | Graphics Card (-ai): nVidia GeForce 8600GT | Garso plokštė: Intel (R) Integrated | Kietasis diskas (-ai): 1TB SATA 120GB Mac | Optical Drive (s): "Hitachi" Blu-ray / Integruota | Case / PSU: HP akcijų / Mac Ištekliai | Aušinimas: Jūsų standartinio radiatoriaus ir ventiliatoriaus / Tas | Tinklas / Internetas: Intel (R) Integrated / Mac Airport | Monitorius (-ai): HP w2408 / Macbook dalykas | Operacinė sistema (-os): Vista SP1 "/" Mac OS X Leopard (10.5) | |