![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hei, Es domāju, ja kāds man var palīdzēt novērst problēmas dažas probs, ka esmu ar WoW: 1. Neierobežots gaidīt, kad "Saņem Character List" 2. Pirms tam svītrojot Cache, saskarne un WTF mapes no galvenajiem mapi, lai risinātu minēto problēmu un tagad ir neierobežots jāgaida, kad "Autentificēšana" Arī šodien bija liela diena 3.0.1 plāksteris / 2 un vēl daži realms leju un oficiālā vietne ir unfindable lielāko daļu dienas. Thanks for any help un es tur ievietojis par jebkādām izmaiņām. NEW izstrāde - Tagad es esmu iestrēdzis ar "Connecting" stadija un tas nav vairums laika, lai gan man ir aktīvs savienojums ar internetu.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai pārlūkojot Web darbu naudas sodu? Vai esat mēģinājuši-pasta vēstuļu sūtīšanas WOW atbalstu?
| |||
| |||
| Nu izrādās, ka viss bija paredzēti vēl 8 stundas putenis tā vietā uzturlīdzekļu ņemot 12hrs kā tam vajadzētu būt, tas notika 20 ... Anyways, tagad viss ir labi un spēle ir pat labāk tagad.
__________________ Nu, es esmu oficiāli semipro mūziķis ![]() 1. kabriolets ir 7th of June 2009 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prieks, ka tas darbojas, tad tagad.