![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hei, Mă întrebam dacă cineva poate să-mi ajute depanează câteva probs pe care le-am cu wow: 1. Nelimitat aştepta momentul în care "Preluarea Character List" 2. După ştergerea Cache, Interface şi WTF principalele dosare de la dosar pentru a rezolva problema de mai sus, iar acum este nelimitat aştepta momentul în care "Autorizare" De asemenea, astăzi a fost ziua cea mare pentru patch 3.0.1 / 2 şi lor sunt încă câteva domenii în jos şi de la site-ul oficial a fost unfindable pentru cea mai mare parte a zilei. Multumesc pentru orice ajutor si i se ţine post cu privire la orice modificări. NOU DEZVOLTARE - Acum am ramas cu "Conectarea" etapă şi acesta nu de cele mai multe ori, chiar dacă am o conexiune activă la internet.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Are navigarea pe Web munca bine? Aţi încercat să trimiteţi un email la WOW suport?
| |||
| |||
| Ei bine se dovedeşte că totul a fost în jos pentru un alt 8 ore la Blizzard deci în loc de întreţinere a lua 12hrs ca ei ar trebui să aibă, el a luat 20 ... Oricum, acum totul este bine şi jocul este chiar mai bine acum.
__________________ Ei bine, eu sunt un oficial semipro muzician ![]() 1 gig este 7 iunie 2009 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ma bucur ca este de lucru, atunci acum.