![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hej,
Já jsem přemýšlel, jestli niekto mi môže pomôcť vyriešiť niekoľko probs, že som s WoW: 1. Neobmedzený počkajte chvíľu, keď "Retrieving znakov List" 2. Po zmazanie Cache, WTF a Interface zložiek od hlavnú zložku na vyriešenie vyššie uvedených problémov, a teraz tam je neobmedzený počkajte chvíľu, keď "Overuje" Aj dnes bol veľký deň pre opravu 3.0.1 / 2 a ešte pár realms nadol a na oficiálnych stránkach bola unfindable pre väčšinu dňa. Vďaka za akúkoľvek pomoc a musí viesť aj zverejnené na akékoľvek zmeny. NOVÉ Vývoj - Teraz som sa prilepil na "Pripojenie" fáze a nedodrží väčšinu času, aj keď i mať aktívne pripojenie k internetu.
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Má prehliadania webu funguje? Skúšali ste mailování WOW podporu?
|
|||
|
|||
|
Tak sa ukáže, že všetko bolo pre ďalších 8 hodín v blizard takže namiesto udržiavanie pričom 12hrs, ako by mala mať, to trvalo 20 ... Tak ako tak, teraz je všetko v poriadku a hra je ešte lepšie.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Som rád, že je to teda teraz pracuje.