![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Еј, Ја сам задивљен, ако било ко може помоћ мене отклонити неколико пробс да сам са УОУ: 1. Неограничено чекати време када "преузимамо Цхарацтер Лист" 2. Након брисања Цацхе, интерфејс и УТФ фолдере из главног фасциклу решавања горе проблем, а сада има неограничено време чекања приликом "аутентичности" И данас је велики дан за патцх 3.0.1 / 2 и њихове су још неколико реалмс доле и службена страница је унфиндабле за већи део дана. Хвала за било какву помоћ, а ја чуваће објављено на било какве измене. Девелопемент НОВО - Сада сам заглави са "Спајање" позорницу и то не успе већину времена, иако имам активну везу на интернет.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли прегледања Интернета радити фино? Јесте ли покушао слање е-по ш УОУ суппорт?
| |||
| |||
| Па испада да је све доле за други 8 часова на мећава па уместо одржавање 12хрс узимајући као што би требало да има, то је 20 ... Аныуаыс, сада је све у реду и игра је чак и боље.
__________________ Па, ја сам службено један музичар семипро ![]() 1. кочија је 7. јуни 2009 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Глад то раде онда сада.