![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз съм вървят Vista от Mac, и аз не се даде на Windows дял harddrive достатъчно пространство, за да се запази като истинска usuable компютър (I wasn't наясно, че ОС на Vista ще отнеме около 10-15 GB пространство). Както и да е, аз се опитвам да разбера как да водят играта и играта файлове 3 отлагания, че са изтеглили от Direct2Drive. Има ли начин, че да мога направо копие на играта файлове външен harddrive и презареди само когато преразпределям моя компютър? Не съм много притеснен за загуба на самата игра, защото мога да се върна в Direct2Drive и просто redownload отлагания ... но моята игра файлове ще бъдат загубени. Всяко Помощ ще бъде страхотно! |
|
| |||
| |||
| Играта самите файлове могат да бъдат копирани, а прехвърлени обратно за да спаси игри, да. Но игри като заявленията трябва да бъдат монтирани и ще трябва да се reinstalled после, след това просто копие на играта спестява bck в същия файл, и той ще ги признаят и да играе в тях. NB: Аз не одобрявам по какъвто и да било незаконно сваляне или копиране на игри или всяка друга форма на прилагане. Всяко такова действие, се прави на свой собствен риск и себе си, другите членове на форума, или самия форум не може да бъде държан отговорен. |