menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herní konzole

Register

Zálohování Direct2Drive Hry

Reply

Thread Nástroje
Old 2. června 2009, 13:23
Nový člen skupiny

Default Zálohování Direct2Drive Hry

I am běh Průhled z Mac a já nedala okna oddílu disku dostatek prostoru, aby ji jako reálný usuable počítač (I wasn't si vědom toho, že OS Vista bude trvat asi 10-15 GB prostoru).

Mimochodem, já jsem se snaží zjistit, jak se vede hra a hra soubory Fallout 3, které jsem stáhnout z Direct2Drive.
Existuje nějaký způsob, který mohu rovnou kopírovat soubory hra na externí pevný disk, a právě když jsem reload prerozdelit mém počítači?

Nejsem příliš obávat ztráty hra sama, protože nemůžu jít zpátky do Direct2Drive a jen redownload Fallout ... ale moje hra soubory budou ztraceny.

Pomoci by bylo úžasné!
Old 2. června 2009, 13:30
Dárce Skupina

Default Zálohování Direct2Drive Hry

Hry samotné soubory mohou být zkopírovány v průběhu, a převedeny zpět do zachovat uložené hry, tak ano.

Nicméně her, jako je aplikace musí být instalována a bude nutné přeinstalovat později, pak stačí zkopírovat bck hra uloží do stejného souboru, a bude uznávat a přehrávat z nich.

Pozn.: Nemám v každém pardonovat nelegálnímu kopírování nebo stahování her nebo jakékoliv jiné formy aplikace. Každá taková akce se děje na vlastní nebezpečí, a já, ostatní členové fóra nebo fóra nemůže nést odpovědnost.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Zálohování VJH Obecné Software Chat 6 16. říjen 2008 14:49
Pomozte, prosím? Zálohování notebooku PrimaFlower Obecné Software Chat 12 1. dubna 2008 07:14
Zálohování Muay Obecné Software Chat 4 13. ledna 2008 20:18
Zálohování - jaký je nejspolehlivější způsob? SCOBAHCAN Obecné Hardware Chat 1 1. ledna 2008 16:25
Nápověda k zálohování dat, prosím! hodgey1968 Operační systémy Windows 1 21. října 2007 03:08
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.