![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| I am běh Průhled z Mac a já nedala okna oddílu disku dostatek prostoru, aby ji jako reálný usuable počítač (I wasn't si vědom toho, že OS Vista bude trvat asi 10-15 GB prostoru). Mimochodem, já jsem se snaží zjistit, jak se vede hra a hra soubory Fallout 3, které jsem stáhnout z Direct2Drive. Existuje nějaký způsob, který mohu rovnou kopírovat soubory hra na externí pevný disk, a právě když jsem reload prerozdelit mém počítači? Nejsem příliš obávat ztráty hra sama, protože nemůžu jít zpátky do Direct2Drive a jen redownload Fallout ... ale moje hra soubory budou ztraceny. Pomoci by bylo úžasné! |
|
| |||
| |||
| Hry samotné soubory mohou být zkopírovány v průběhu, a převedeny zpět do zachovat uložené hry, tak ano. Nicméně her, jako je aplikace musí být instalována a bude nutné přeinstalovat později, pak stačí zkopírovat bck hra uloží do stejného souboru, a bude uznávat a přehrávat z nich. Pozn.: Nemám v každém pardonovat nelegálnímu kopírování nebo stahování her nebo jakékoliv jiné formy aplikace. Každá taková akce se děje na vlastní nebezpečí, a já, ostatní členové fóra nebo fóra nemůže nést odpovědnost. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Zálohování | VJH | Obecné Software Chat | 6 | 16. říjen 2008 14:49 |
| Pomozte, prosím? Zálohování notebooku | PrimaFlower | Obecné Software Chat | 12 | 1. dubna 2008 07:14 |
| Zálohování | Muay | Obecné Software Chat | 4 | 13. ledna 2008 20:18 |
| Zálohování - jaký je nejspolehlivější způsob? | SCOBAHCAN | Obecné Hardware Chat | 1 | 1. ledna 2008 16:25 |
| Nápověda k zálohování dat, prosím! | hodgey1968 | Operační systémy Windows | 1 | 21. října 2007 03:08 |
| Thread Nástroje | |
| |