![]() |
|
| |||
| |||
| Είμαι τρέχει Vista από έναν υπολογιστή Mac, και εγώ δεν το partition των Windows αρκετά σκληρούς δίσκους χώρο να την θεωρούμε ως ένα πραγματικό usuable υπολογιστή (I wasn't γνωρίζει ότι το λειτουργικό σύστημα των Vista θα πάρουμε περίπου 10-15 GB χώρου). Τέλος πάντων, είμαι προσπαθώντας να υπολογίσω πώς να κρατήσει ένα παιχνίδι και το παιχνίδι νέφος 3 αρχεία που κατεβαίνουν από Direct2Drive. Υπάρχει τρόπος που να μπορώ να ευθεία αντίγραφο το παιχνίδι αρχεία σε μια εξωτερική σκληρούς δίσκους και μόνο επαναφορτώσετε κατανομή όταν ο υπολογιστής μου; Δεν είμαι εγώ που ανησυχούν για να χάσει το παιχνίδι, γιατί μπορεί να πάει πίσω στην Direct2Drive και μόνο redownload νέφος ... το παιχνίδι μου, αλλά τα αρχεία θα χαθούν. Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι φοβερό! |
|
| |||
| |||
| Το παιχνίδι τους αρχεία μπορούν να αντιγραφούν πάνω, και μεταφέρεται πίσω να κρατήσει αποθηκευμένα παιχνίδια, ναι. Ωστόσο Παιχνίδια όπως αιτήσεις πρέπει να εγκατασταθούν και θα πρέπει να εγκατασταθεί εκ νέου στη συνέχεια, τότε μόνο αντίγραφο του παιχνιδιού bck αποθηκεύει στο ίδιο αρχείο, και θα τα αναγνωρίσει και να παίξει από αυτές. Σημείωση: Εγώ δεν το ανέχεται την ούτως ή άλλως παράνομη μεταφόρτωση ή αντιγραφή των παιχνιδιών ή για οποιαδήποτε άλλη μορφή εφαρμογής. Οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια γίνεται με δική σας ευθύνη, και εγώ, άλλα μέλη του φόρουμ ή το ίδιο το φόρουμ δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για τα | VJH | Γενικά Λογισμικό Chat | 6 | 16 Οκτ 2008 14:49 |
| Βοήθεια παρακαλώ; Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για laptop | PrimaFlower | Γενικά Λογισμικό Chat | 12 | 1 Απρ 2008 07:14 |
| Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για τα | muay | Γενικά Λογισμικό Chat | 4 | 13 Ιαν 2008 20:18 |
| Ενίσχυση της - ποια είναι η πλέον αξιόπιστη μέθοδος; | SCOBAHCAN | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 1η Ιαν. 2008 16:25 |
| Βοήθεια με τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων, PLEASE! | hodgey1968 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 21 Οκτ 2007 03:08 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |