kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > PC és konzol játékok

Register

Biztonsági mentés Direct2Drive Játékok

Reply

Téma eszközök
Old Június 2 2009, 13:23
Új tag Csoport

Default Biztonsági mentés Direct2Drive Játékok

Én futás Kilátás a Mac, és nem ad a Windows partíció merevlemez elég hely, hogy ez egy igazi usuable számítógép (I wasn't tudomása arról, hogy az operációs rendszer a Vista venne fel mintegy 10-15 GB-nyi hely).

Mindegy, próbálom kitalálni, hogyan kell tartani a játék, és a játékot Fallout 3 kép, amit letöltött Direct2Drive.
Van úgy, hogy én egyenesen másolni a játék fájlokat külső merevlemez, és csak reload mikor újra a számítógépet?

Én nem is aggódtam, hogy elvesztettük a játékot magát, mert mehetek vissza Direct2Drive és csak redownload Fallout ... de a játék fájl el fog veszni.

Any help lenne awesome!
Old Június 2 2009, 13:30
Donor Group

Default Biztonsági mentés Direct2Drive Játékok

A játék fájlokat is lehet másolt át, és vissza, hogy mentett játékokat, igen.

A játékok, mint a kérelmet kell telepíteni, és meg kell újratelepíteni utána, akkor csak másolni a játék ment bck be ugyanaz a fájl, és ez fel fogja ismerni őket, és játszani tőlük.

Megjegyzés: Nem az amúgy is kárpótol illegális letöltését vagy másolás játékok vagy bármely más formában történő alkalmazását. Minden ilyen intézkedés történik csak saját felelősségére, és én magam, a többi fórum tagjainak, vagy a fórum önmagában nem tehető felelőssé.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Biztonsági mentés VJH General Chat szoftver 6 16. október 2008 14:49
Segíts kérlek! Biztonsági mentés laptop PrimaFlower General Chat szoftver 12 1. április 2008 07:14
Biztonsági mentés muay General Chat szoftver 4 13. január 2008 20:18
Biztonsági mentés - mi van a legmegbízhatóbb módszer? SCOBAHCAN Általános fémáru Chat 1 1. január 2008 16:25
Segítség a mentés adatokat, kérem! hodgey1968 A Windows operációs rendszerek 1 21. október 2007 03:08
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.