פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > PC & קונסולת משחקים

Register

גיבוי Direct2Drive משחקים

Reply

שרשרת כלים
Old 2 יוני 2009, 13:23
קבוצת חברות חדשות

Default גיבוי Direct2Drive משחקים

אני פועל מתוך Vista מאק, ואני לא נותן את Windows במחיצה harddrive מספיק מקום כדי לשמור את זה ממש כמו מחשב usuable (wasn't אני מודע לכך שמערכת ההפעלה של Vista היה לוקח כ 10-15 GB של שטח).

בכל מקרה, אני מנסה להבין איך לשמור על המשחק והמשחק Fallout 3 קבצים, כי אני הורדתי מ Direct2Drive.
האם יש דרך שאני יכול להעתיק את המשחק ישר קבצים חיצוני harddrive ופשוט לטעון מחדש כשאני למחיצות את המחשב שלי?

אני לא דואג יותר מדי לאבד את המשחק עצמו כי אני יכול לחזור לתוך Direct2Drive ופשוט redownload Fallout ... אבל המשחק שלי קבצים יאבדו.

כל עזרה יהיה מדהים!
Old 2 יוני 2009, 13:30
קבוצת תורמים

Default גיבוי Direct2Drive משחקים

המשחק הקבצים עצמם יכולים להיות מועתק מעל, וכן העביר לראש לשמור נשמר משחקים, כן.

עם זאת משחקים כמו יישומים צריך להיות מותקן ויהיה צורך להתקין מחדש לאחר מכן, אז פשוט להעתיק את המשחק שומר bck לתוך אותו קובץ, וזה יהיה להכיר אותם ולשחק מהם.

NB: אני לא בכל מקרה של לסלוח או העתקה בלתי חוקית של הורדת משחקים או כל צורה של היישום. כל פעולה כזו נעשית על אחריותך, ועל עצמי, חברים אחרים בפורום או בפורום עצמו לא יכול להיות אחראי שנערך.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
גיבוי VJH כללי תוכנות צ 'אט 6 16th אוקטובר 2008 14:49
בבקשה עזרה? גיבוי נייד PrimaFlower כללי תוכנות צ 'אט 12 ב -1 לאפריל 2008 07:14
גיבוי muay כללי תוכנות צ 'אט 4 13 ינואר 2008 20:18
גיבוי - מהי השיטה הכי אמין? SCOBAHCAN כללי חומרה צ 'אט 1 ב -1 ינואר 2008 16:25
עזרה עם גיבוי נתונים, בבקשה! hodgey1968 מערכות ההפעלה Windows 1 21st אוקטובר 2007 03:08
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.