mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

Kopijavimas Direct2Drive Žaidimai

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 2, 2009, 13:23
Naujas Narys

Default Kopijavimas Direct2Drive Žaidimai

Aš einu Vista Mac, o aš nesuteikė pakankamai diską Windows disko vietos jį laikyti, kaip realus usuable kompiuterį (I wasnt žino, kad Vista OS turėtų užimti apie 10-15 GB).

Anyway, I'm trying to figure out, kaip išlaikyti žaidimą ir žaidimo failus Fallout 3 kad aš atsisiųsti iš Direct2Drive.
Ar yra taip, kad aš galiu tiesiai kopijuoti žaidimo failus išorės diską ir tik Perkrauti kai galiu perskirstyti savo kompiuteryje?

Nesu pernelyg susirūpinę prarasti žaidimas pati, nes galiu grįžti į Direct2Drive ir tik Pakartotinai atsiųsti Fallout ... bet mano žaidimo failai bus prarasti.

Any help būtų awesome!
Old Birželis 2, 2009, 13:30
Donorų grupės

Default Kopijavimas Direct2Drive Žaidimai

Žaidimo failus patys gali būti nukopijuoti, ir perkelti atgal į išsaugoti išgelbėti žaidimai, taip.

Tačiau žaidimai kaip ir paraiškos turi būti įrengtas ir reikės iš naujo po to, tada tiesiog nukopijuoti žaidimo taupo Bck į tą patį failą, o jis bus atpažinti ir žaisti su jais.

NB Man ne vis tiek toleruoti nelegalios parsisiųsti arba kopijuoti žaidimų ar bet kurios kitos formos paraišką. Kiekvienas veiksmas yra atliekamas savo rizika, ir save, kiti forumo nariai arba forumas savaime negali būti laikomas atsakingu.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Viršutinis viršų VJH BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 6 16 spalis 2008 14:49
Help please? Viršutinis iki nešiojamas PrimaFlower BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 12 1 balandis 2008 07:14
Viršutinis viršų muay BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 4 13 sausis 2008 20:18
Atsarginių kopijų kūrimas - Kas yra patikimas būdas? SCOBAHCAN General Hardware Chat 1 1 sausis 2008 16:25
Pagalba atsargines kopijas duomenų, please! hodgey1968 Windows "operacinės sistemos 1 21 spalis 2007 03:08
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.