rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

Kopii zapasowej Direct2Drive Gry

Reply

Narzędzia wątku
Old 2 czerwca 2009, 13:23
Nowe państwa grupy

Mam uruchomiony Vista Mac, i nie dać okna partycji dysków twardych wystarczająco miejsca, aby zachować go jako realnego usuable komputera (I wasnt świadomość, że na OS Vista będzie miała około 10-15 GB miejsca).

Anyway, I'm próbuje dowiedzieć się, jak prowadzić gry i pliki gry Fallout 3, że pobierane z Direct2Drive.
Czy istnieje sposób, że mogę prosto skopiować pliki do gry zewnętrznych dysków twardych i przeładuj tylko kiedy podział mój komputer?

Nie jestem zbyt zaniepokojeni utratą samej gry, ponieważ mogę wrócić do Direct2Drive i tylko redownload Fallout ... ale moja gra pliki zostaną utracone.

Any help would be awesome!
Old 2 czerwca 2009, 13:30
Grupa dawcy

Gra plików mogą być skopiowane i przekazane z powrotem do przechowywania zapisanych gier, tak.

Jednak gier jak aplikacje muszą być zainstalowane i trzeba będzie ponownie zainstalować później, a następnie skopiować tylko gra zapisuje BCK do samego pliku i będzie uznawać je i odtwarzać z nich.

Uwaga: I nie w żaden sposób stanowić nielegalnego kopiowania lub pobierania gier lub innych form stosowania. Wszelkie takie działania odbywa się na własne ryzyko, a siebie samego, innych członków forum lub na forum nie może być pociągnięty do odpowiedzialności.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.