![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam uruchomiony Vista Mac, i nie dać okna partycji dysków twardych wystarczająco miejsca, aby zachować go jako realnego usuable komputera (I wasnt świadomość, że na OS Vista będzie miała około 10-15 GB miejsca). Anyway, I'm próbuje dowiedzieć się, jak prowadzić gry i pliki gry Fallout 3, że pobierane z Direct2Drive. Czy istnieje sposób, że mogę prosto skopiować pliki do gry zewnętrznych dysków twardych i przeładuj tylko kiedy podział mój komputer? Nie jestem zbyt zaniepokojeni utratą samej gry, ponieważ mogę wrócić do Direct2Drive i tylko redownload Fallout ... ale moja gra pliki zostaną utracone. Any help would be awesome! |
|
| |||
| |||
| Gra plików mogą być skopiowane i przekazane z powrotem do przechowywania zapisanych gier, tak. Jednak gier jak aplikacje muszą być zainstalowane i trzeba będzie ponownie zainstalować później, a następnie skopiować tylko gra zapisuje BCK do samego pliku i będzie uznawać je i odtwarzać z nich. Uwaga: I nie w żaden sposób stanowić nielegalnego kopiowania lub pobierania gier lub innych form stosowania. Wszelkie takie działania odbywa się na własne ryzyko, a siebie samego, innych członków forum lub na forum nie może być pociągnięty do odpowiedzialności. |