![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sunt ruleze Vista de pe un Mac, şi nu am da ferestre partiţie harddrive spaţiu suficient pentru a menţine o ca pe un calculator real usuable (I wasn't conştient de faptul că de sisteme de operare Vista va dura până aproximativ 10-15 GB de spaţiu). Oricum, am încercat să dau seama cum de a păstra un joc şi jocul radioactive 3 fisiere care le-am descărcat de Direct2Drive. Există un mod care nu pot copia direct de la un joc fişiere externe harddrive şi reîncărca doar când am repartiţionarea meu calculator? Nu sunt prea îngrijorat de a pierde jocul în sine, pentru că nu pot merge înapoi în Direct2Drive şi doar redownload radioactive ... dar jocul meu de fişiere vor fi pierdute. Orice ajutor ar fi minunat! |
|
| |||
| |||
| Jocul în sine fişiere pot fi copiate de peste, si transferate înapoi pentru a păstra salvate jocuri, da. Cu toate acestea Jocuri ca aplicaţii trebuie să fie instalate şi va avea nevoie pentru a fi reinstalat ulterior, apoi doar copia jocul salvează bck în acelaşi dosar, şi se va recunoaşte şi le joacă de la ei. NB: Nu în oricum scuza descărcarea ilegală sau copierea de jocuri sau orice altă formă de aplicare. Orice astfel de acţiune, se face pe propriul risc, şi eu însumi, alt forum de membri sau de pe forum în sine nu poate fi tras la raspundere. |