![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| I am Beh priehľad z Mac a já nedala okná oddielu disku dostatok priestoru, aby ju ako reálny usuable počítač (I wasn'ta si vedomý toho, že OS Vista bude trvať asi 10-15 GB priestoru). Mimochodem, já jsem sa snaží zistiť, ako sa vedie hra a hra súbory Fallout 3, ktoré som stiahnuť z Direct2Drive. Existuje nejaký spôsob, ktorý môžem rovno kopírovať súbory hra na externý pevný disk, a práve keď som reload prerozdelit mojom počítači? Nejsem príliš obávať straty hra sama, pretože nemôžem ísť späť do Direct2Drive a len redownload Fallout ... ale moje hra súbory budú stratené. Pomoci by bolo úžasné! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hry samotné súbory môžu byť skopírované v priebehu, a prevedú späť do zachovať uložené hry, tak áno.
Avšak hier, ako je aplikácia musí byť inštalovaná a bude potrebné preinštalovať neskôr, potom stačí skopírovať bck hra uloží do toho istého súboru, a bude uznávať a prehrávať z nich. Pozn: Nemám v každom pardonovat nelegálnemu kopírovaniu alebo sťahovanie hier, alebo akékoľvek iné aplikácie. Každá takáto akcia sa deje na vlastné riziko, a já, ostatní členovia fóra alebo fóra nemôže niesť zodpovednosť. Môj systém: FordyPC
|