мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > ПЦ & конзоле Игре

Register

Потпорни Дирецт2Дриве Игре

Reply

Тхреад Тоолс
Old 2. јуни 2009, 13:23
Нови члан групе

Default Потпорни Дирецт2Дриве Игре

Ја сам трчање Видик са Мац, и нисам да да уиндоус партицији довољно харддриве спаце га задржати као прави усуабле рачунара (није ми познато да је ОС Виста ће потрајати око 10-15 ГБ простора).

Аныуаы, Ја сам тежак за фигура ван како да води игру и игра Фаллоут 3 датотеке које сам скинути са Дирецт2Дриве.
Да ли постоји начин на који се могу директно копирате игру датотека на спољни харддриве и само прекрцати кад сам репартитион моје рачунар?

Нисам превише бринула губљење игра сама по себи, јер не могу се вратити у Дирецт2Дриве и само редоунлоад Фаллоут ... али мој игра картотека ће бити изгубљене.

Било који помоћ би било Ауесоме!
Old 2. јуни 2009, 13:30
Донаторска Група

Default Потпорни Дирецт2Дриве Игре

Игра слика себе може бити копиране преко те пребачен назад у одржавању сачуване игре, да.

Али игре попут апликација треба да се инсталира и мораћете ће се након тога реинсталлед, онда само копирајте спрема игра бцк у исту датотеку и она ће их препознати и играти са њима.

НБ: Не у ионако опростити противзаконито скидање игара или копирање нити било какав други облик пријаве. Свака таква радња се ради на сопствену одговорност, и мени, друге чланове форума или форум сама не може бити одговоран.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Потпорни ВЈХ Уопштено Софтуаре Цхат 6 16 октобар 2008 14:49
Помоћ угодити? Потпорни лаптоп ПримаФлоуер Уопштено Софтуаре Цхат 12 1 април 2008 07:14
Потпорни муаы Уопштено Софтуаре Цхат 4 13 јануар 2008 20:18
Потпорни - оно што је најпоузданији метод? СЦОБАХЦАН Генерал Хардуаре Цхат 1 1 јануар 2008 16:25
Помоћ са потпорни података, молим вас! ходгеы1968 Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 21 октобар 2007 03:08
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц