![]() |
|
| |||
| |||
| Ben bir Mac gelen Vista kullanıyorum, ve gerçek bir usuable bilgisayar olarak tutmak için yeterli disk Windows bölünümünü vermedi (I wasnt haberdar olduğu Vista OS alan yaklaşık 10-15 GB kadar alacak). Her neyse, nasıl bir oyun için oyun yan 3 ben Direct2Drive indirdiğiniz dosyaları anlamaya çalışıyorum. Bir şekilde bu düz oyun kopyalayabilirsiniz mı harici bir diski ve sadece ben benim bilgisayar yeniden yüklemenizi dosyalar? Ben de, çünkü geri Direct2Drive, ve sadece redownload yan gidebilir oyun kendini kaybetme konusunda endişeli değilim ... ama oyun dosyalar kaybolacaktır. Herhangi bir yardım harika olurdu! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oyun kendilerini kopyalanmış olabilir, dosyalar ve kayıtlı oyunlar için transfer, evet.
Ancak Oyunlar uygulamalar gibi yüklü olması ve gerek sonra, o zaman oyunun kopyasını yeniden yüklenmesi gerekecektir aynı dosyaya bck kaydeder ve onları tanımayı ve onlardan oynuyor. Not: I don't yine yasadışı indirme veya oyunlar veya uygulamanın başka bir biçimde kopyalama affetmek de. Bu tür eylem kendi risk altında yapılır ve ben, diğer forumu üyeleri veya forumun kendini sorumlu tutulamaz. Benim Sistemi: FordyPC
|