az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > PC & Oyun Konsolu

Register

Direct2Drive Oyunlar yedekleme

Reply

Konu Araçları
Old 2 Haziran 2009, 13:23
Yeni Üye Grubu

Default Direct2Drive Oyunlar yedekleme

Ben bir Mac gelen Vista kullanıyorum, ve gerçek bir usuable bilgisayar olarak tutmak için yeterli disk Windows bölünümünü vermedi (I wasnt haberdar olduğu Vista OS alan yaklaşık 10-15 GB kadar alacak).

Her neyse, nasıl bir oyun için oyun yan 3 ben Direct2Drive indirdiğiniz dosyaları anlamaya çalışıyorum.
Bir şekilde bu düz oyun kopyalayabilirsiniz mı harici bir diski ve sadece ben benim bilgisayar yeniden yüklemenizi dosyalar?

Ben de, çünkü geri Direct2Drive, ve sadece redownload yan gidebilir oyun kendini kaybetme konusunda endişeli değilim ... ama oyun dosyalar kaybolacaktır.

Herhangi bir yardım harika olurdu!
Old 2 Haziran 2009, 13:30
Bağış Grubu

Default Direct2Drive Oyunlar yedekleme

Oyun kendilerini kopyalanmış olabilir, dosyalar ve kayıtlı oyunlar için transfer, evet.

Ancak Oyunlar uygulamalar gibi yüklü olması ve gerek sonra, o zaman oyunun kopyasını yeniden yüklenmesi gerekecektir aynı dosyaya bck kaydeder ve onları tanımayı ve onlardan oynuyor.

Not: I don't yine yasadışı indirme veya oyunlar veya uygulamanın başka bir biçimde kopyalama affetmek de. Bu tür eylem kendi risk altında yapılır ve ben, diğer forumu üyeleri veya forumun kendini sorumlu tutulamaz.

Benim Sistemi: FordyPC

İşlemci (ler):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Anakart:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM hafıza:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Grafik Kartı (ler):
PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optik Sürücü (ler):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
ANTEC Sonata III & Earthwatts 500W
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Gigabit LAN, FireWire ve WG111v2
Monitör (ler):
2 adet Acer P193WAd
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından