менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

Резервне копіювання Direct2Drive Ігри

Reply

Різьба Інструменти
Old 2 червня 2009, 13:23
Нові члени групи

Default Резервне копіювання Direct2Drive Ігри

Я йду з Vista Mac, і я не даю Windows розділу жорсткого диска достатній простір зберегти її в якості реального Корисна комп'ютера (I Wasn't відомо, що ОС Vista займе близько 10-15 ГБ).

У всякому разі, я намагаюся зрозуміти, як вести гру і гра Fallout 3 файла що я завантажив з Direct2Drive.
Чи є спосіб, що я можу прямий копією ігри файли на зовнішній жорсткий диск і перезавантажте тільки коли я переділу мій комп'ютер?

Я не надто турбуватися з приводу втрати самої гри, тому що я можу повернутися в Direct2Drive і просто повторює завантаження Fallout ... але мої файли гри будуть втрачені.

Будь-яка допомога буде Awesome!
Old 2 червня 2009, 13:30
Донор групи

Default Резервне копіювання Direct2Drive Ігри

Ігри самі файли можуть бути скопійовані і повернені тримати збережених ігор, так.

Проте ігри як додатки повинні бути встановлені і необхідно буде перевстановити, потім їх просто скопіювати гру Bck зберігаються в одному файлі, і вона визнає їх і грати з ними.

NB: Я не в будь-якому випадку миритися з незаконним завантаження або копіювання ігор або будь-яку іншу форму заявки. Будь-яка така дія буде зроблено на свій страх і ризик, і себе, інших членів форуму або форум сам по собі не може бути притягнутий до відповідальності.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Резервне копіювання VJH General Software чат 6 16 жовтня 2008 14:49
Допомога будь ласка? Резервне копіювання ноутбука PrimaFlower General Software чат 12 1 квітня 2008 07:14
Резервне копіювання Муай General Software чат 4 13 січня 2008 20:18
Резервне копіювання - що є найбільш надійним методом? SCOBAHCAN Генеральний обладнання чат 1 1 січня 2008 16:25
Допомога при резервному копіюванні даних, будь ласка! hodgey1968 Операційні системи Windows 1 21 жовтня 2007 03:08
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.