![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я йду з Vista Mac, і я не даю Windows розділу жорсткого диска достатній простір зберегти її в якості реального Корисна комп'ютера (I Wasn't відомо, що ОС Vista займе близько 10-15 ГБ). У всякому разі, я намагаюся зрозуміти, як вести гру і гра Fallout 3 файла що я завантажив з Direct2Drive. Чи є спосіб, що я можу прямий копією ігри файли на зовнішній жорсткий диск і перезавантажте тільки коли я переділу мій комп'ютер? Я не надто турбуватися з приводу втрати самої гри, тому що я можу повернутися в Direct2Drive і просто повторює завантаження Fallout ... але мої файли гри будуть втрачені. Будь-яка допомога буде Awesome! |
|
| |||
| |||
| Ігри самі файли можуть бути скопійовані і повернені тримати збережених ігор, так. Проте ігри як додатки повинні бути встановлені і необхідно буде перевстановити, потім їх просто скопіювати гру Bck зберігаються в одному файлі, і вона визнає їх і грати з ними. NB: Я не в будь-якому випадку миритися з незаконним завантаження або копіювання ігор або будь-яку іншу форму заявки. Будь-яка така дія буде зроблено на свій страх і ризик, і себе, інших членів форуму або форум сам по собі не може бути притягнутий до відповідальності. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Резервне копіювання | VJH | General Software чат | 6 | 16 жовтня 2008 14:49 |
| Допомога будь ласка? Резервне копіювання ноутбука | PrimaFlower | General Software чат | 12 | 1 квітня 2008 07:14 |
| Резервне копіювання | Муай | General Software чат | 4 | 13 січня 2008 20:18 |
| Резервне копіювання - що є найбільш надійним методом? | SCOBAHCAN | Генеральний обладнання чат | 1 | 1 січня 2008 16:25 |
| Допомога при резервному копіюванні даних, будь ласка! | hodgey1968 | Операційні системи Windows | 1 | 21 жовтня 2007 03:08 |
| Різьба Інструменти | |
| |