![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ние всички обичат онлайн игра, нали? Неговата голяма! Нейната ще струва пари, за да използвате! Ура! Чакай .. Аз помислих, че е свободен? Наскоро четете пощата, в която Sony интервюираните някои хора в Азия, и поиска от тях, ако те ще плащат за PSN и тя изглежда като китка от безумните каза Да .. Статията е на Google News въвеждайки Playstation мрежа. Нейната нарича "Сони да таксува за PSN" Надявам се на Бога това isn't вярно или обичай се случи, защото Sony имат достатъчно проблеми, както и да е, това няма да помогне на всички. Аз за едно ще спрете да използвате почти всички онлайн услуга, PSN трябва да остане свободен. |
|
| |||
| |||
| Да бъдеш свободен е единствената сила на PS3 е над 360. Реплика много лоши отговори от PS3 любителите навсякъде: ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Blu Ray е прекалено хубаво, не че аз виждам себе си, да го използват в следващите няколко години
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
Ако искате да използвате Blu-Рей Направи си услуга и не се получи PS3 по тази причина, получи правилното плеър. Цялата PS3 единица е по-евтино, отколкото Blu-Лъч играч има причина XD |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PS3 Blue Ray устройство е изключително бавно. Ето защо повечето игри има доста некомпресирани файлове, които заемат много място на синята Ray диск, като по този начин намалява прочети време.
|
| |||
| |||
| Dont има линк, ако го прочетете и следвайте инструкциите на Google моята статия за Tech радар трябва да излезе. Терес друга на друг сайт, името бягства мен. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
Не мога да ги виждам таксуване себе си, и с изключение на мен може и друг да "Т. Защото, от една страна, чух много PS3s бяха като хардуер недостатъчност и така, че "LL разходите Sony повече пари, за да замените, а от друга страна, тя е свободна, и ако те просто изведнъж такса тогава хората ще се п-ied разстояние becauseo годни и по този начин ще probs Мразя Sony.
__________________ <Всички изображения трябва да бъде не по-големи, отколкото 350x75px. > |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз все още предпочитат 360.
| |||
| |||
| Всички начинът, по-евтини, по-добре.
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| FREE половина живот 2 игри за ATI Radeon Собственици! | Роби | PC & конзолата Gaming | 2 | 29 Окт 2007 09:57 |
| Всички собственици на бизнес тук? | Hybr! Г | Изключено Тема Дискусия | 6 | 5-и парламентарен Юни 2007 21:30 |
| Dell E520 собственици пазете се! | mr_miller | Общи Хардуер Чат | 8 | 30 май 2007 година 22:56 |
| Всички собственици на малък бизнес? | quinda | Изключено Тема Дискусия | 2 | 17 ноември 2006 05:51 |
| Нишка Инструменти | |
| |