![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| My všichni milují hraní online, ne? Jeho skvělé! Jeho cena bude peníze použít! Hurá! Počkat .. Myslel jsem, že to bylo zdarma? Nedávno jsem přečíst příspěvek, ve kterém Sony rozhovoru někteří lidé v Asii a otázal se jich, jestli by platit pro PSN a vypadá to jako banda hlupáků řekl ano .. Tento článek je o Google News zadáním v Playstation sítě. Jejím názvem "Sony účtovat za PSN" Doufám, že bůh tohoto isnt true nebo zvyklý nestane, protože Sony mají dost problémů, protože je to nepomůže vůbec. I pro jednoho by přestat používat téměř každý on-line služeb, PSN by měl zůstat volný. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Být volný je jedinou sílu na PS3 má přes 360.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Blu ray je taky pěkné, ne že vidím já, kteří ji využívají, v příštích letech
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Citace:
Pokud chcete použít Blu-Ray udělat sami, laskavost a nemají dostat PS3 z toho důvodu, dostat správné hráče. Celý PS3 jednotka je levnější, než Blu-Ray přehrávač důvod xD |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PS3 Blue ray disk je velmi pomalá. To je důvod, proč většina her má spoustu nekomprimované soubory, které zabírají tak místo na modré ray disk, čímž snižují čas číst.
|
| |||
| |||
| Dont dostal odkaz, pokud si ji přečíst a dodržovat pokyny google můj článek o Tech Radar by měl přijít. Theres jiné i na jiné internetové stránky, jméno mi uniká. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Citace:
Nemůžu `t vidíte nabíjení sám, a kromě mne může a jiný může` t. Způsobují na jedné straně jsem slyšel spoustu PS3s byly s selhání hardwaru a aby `ll nákladů sony více peněz nahradit, a na druhé straně je to zdarma, a pokud to prostě najednou poplatku pak lidé budou p-IED vypnutí becauseo zapadají a tím bude probs nenávistné Sony.
__________________ <Všechny obrázky nesmí být větší než 350x75px. > |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I nadále upřednostňují 360.
| |||
| |||
|
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| VOLNÝ poločas 2 hry pro ATI Radeon Majitelé! | Robbie | PC a herní konzole | 2 | 29. října 2007 09:57 |
| Jakékoliv podnikatelů tady? | Hybr! D | Vypnout Téma diskuze | 6 | 5. červen 2007 21:30 |
| Dell E520 vlastníků beware! | mr_miller | Obecné Hardware Chat | 8 | 30. května 2007 22:56 |
| Drobné živnostníky? | quinda | Vypnout Téma diskuze | 2 | 17. listopadu 2006 05:51 |
| Thread Nástroje | |
| |