![]() |
|
| |||
| |||
| Όλοι αγαπούν παίζουν online, έτσι; Η μεγάλη! Τα χρήματα θα κόστος για την χρήση! Ζήτω! Περιμένετε .. Νόμιζα ότι ήταν δωρεάν;; Πρόσφατα διάβασα μια θέση στην οποία η Sony συνέντευξη ορισμένους ανθρώπους στην Ασία και τους ζήτησε αν θα πληρώσει για το PSN και να μοιάζει με το μάτσο ηλίθιοι είπαν ναι .. Το άρθρο αυτό σχετικά με το Google News, πληκτρολογώντας στο PLAYSTATION Network. Η αποκαλούμενη "η Sony να χρεώνουν για PSN" Ελπίζω αυτό να θεός isn't αλήθεια ή συνηθίζει συμβεί επειδή η Sony έχουν αρκετά προβλήματα, όπως είναι, αυτό δεν θα βοηθήσει καθόλου. Εγώ τουλάχιστον θα σταματήσει να χρησιμοποιεί σχεδόν κάθε ηλεκτρονική υπηρεσία, πρέπει να παραμένουν ελεύθερα PSN. |
|
| |||
| |||
| Που είναι ελεύθερη είναι η μόνη δύναμη το PS3 έχει πάνω από το 360. Cué πολλή άσχημη απαντήσεις από PS3 λάτρεις παντού: ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Blu Ray είναι πολύ ωραίο, δεν βλέπω τον εαυτό μου που τη χρησιμοποιούν, κατά τα προσεχή έτη
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Blu-Ray κάνει τη χάρη στον εαυτό σας και δεν έχετε ένα PS3 για το λόγο αυτό, πάρτε μια καλή παίκτη. Το σύνολο του PS3 μονάδα είναι φθηνότερο από ένα Blu-Ray player για λόγο xD |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PS3 Blue Ray δίσκου είναι εξαιρετικά αργή. Γι 'αυτό το λόγο τα περισσότερα παιχνίδια έχουν πολύ ασυμπίεστα αρχεία που καταλαμβάνουν πολύ χώρο στο μπλε ray δίσκο, με αποτέλεσμα τη μείωση του χρόνου διαβάσετε.
|
| |||
| |||
| Dont έχεις μια σύνδεση, αν το διαβάσετε και να ακολουθήσετε τις οδηγίες του Google μου ένα άρθρο για Tech ραντάρ πρέπει να βρούμε. Theres για άλλη μια διαφορετική ιστοσελίδα, το όνομα μου διαφεύγει. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Μπορώ να τις δείτε `t χρέωσης εγώ, αλλά εκτός από εμένα και ένα άλλο μπορεί να` t. Γιατί από τη μία πλευρά άκουσα πολλά PS3s έχουν έχοντας βλάβη υλικού και έτσι ώστε οι `ll κόστος Sony περισσότερα χρήματα για την αντικατάσταση, και από την άλλη` s δωρεάν, και αν ξαφνικά χρέωση μόνο τότε οι άνθρωποι θα είναι p-IED off becauseo ταιριάζει και έτσι θα probs μίσος Sony.
__________________ <Οι εικόνες δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 350x75px. > |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εξακολουθώ να προτιμώ το 360.
| |||
| |||
| Όλοι με τον τρόπο, φτηνότερα και καλύτερα.
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΔΩΡΕΑΝ Half Life 2 παιχνίδια για ATI Radeon Owners! | Robbie | PC & Console Gaming | 2 | 29 Οκτ 2007 09:57 |
| Κάθε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων εδώ; | Hybr! Δ | Off Topic Συζήτηση | 6 | 5 Ιουν 2007 21:30 |
| Dell E520 ιδιοκτήτες beware! | mr_miller | Γενική Συζήτηση Hardware | 8 | 30 Μαΐου 2007 22:56 |
| Κάθε ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων; | quinda | Off Topic Συζήτηση | 2 | 17 Νοε 2006 05:51 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |