![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mi svi hatar igranje online, zar ne? Njegova velika! Njegov idući u trošak novac za korištenje! Ura! Čekaj .. Mislio sam da je to besplatno? Nedavno sam pročitao jedan post na koji Sony intervjuirano neki ljudi u Aziji i pitao ih ako bi platili za PSN, a izgleda kao hrpa luđaka je kazao da .. U članku je na Google News utipkajući Playstation u mrežu. Njegova naziva "Sony teretiti za PSN" Nadam se da ovo nije Bog istiniti ili navika Sony dogoditi, jer imaju dosta problema jer je to, to vam neće pomoći na sve. Ja bi za jednu prestati koristiti gotovo svaku online uslugu, treba da ostane PSN besplatan. |
|
| |||
| |||
| Biti slobodan je jedini snagu PS3 ima preko 360. Fila dosta neugodne odgovore PS3 ljubitelje posvuda: ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Blu ray suviše je lijepo, a ne da vidim sebe koristeći ga u narednih nekoliko godina
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Ako želite koristiti Blu-Ray učiniti sebi milost i ne dobijete PS3 za to razloga, dobiti odgovarajuće player. Cijelo PS3 jedinice su jeftinije nego Blu-Ray player za razlog XD |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PS3 Blue ray pogon je izuzetno spora. To je razlog zašto većina igara imaju dosta nekomprimiranih datoteke koje zauzimaju puno prostora na disku plava zraka, čime se smanjenje pročitati vrijeme.
|
| |||
| |||
| Dont dobio link, ako ste pročitali moj Google i slijedite upute na članak Tech Radar trebaju doći gore. Theres drugi na drugu web stranicu, ime escapes me. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Quote:
I can `t vidjeti ih tereti za sebe, i pored mene, a drugi se mogu` t. Cause, s jedne strane sam čula puno PS3s su vlasništvo kvara hardvera, tako da i `ll trošku Sony više novca za zamjenu, a sa druge strane ga` e besplatna, a ako se samo odjednom naplatiti onda će ljudi biti p-ied off becauseo stane i tako će probs mrzim Sony.
__________________ «Svaka slika mora biti veća od 350x75px. > |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| JA pa ipak preferirati 360.
| |||
| |||
| Sve onako, jeftinije, bolje.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| FREE polovina života 2 igre za vlasnike ATI Radeon! | Robbie | PC & konzole Igre | 2 | 29. listopad 2007 09:57 |
| Bilo koju vlasnici poslovnih ovdje? | Hybr! D | Off Topic Discussion | 6 | 5. lipnja 2007 21:30 |
| Dell E520 vlasnici oprez! | mr_miller | General Hardware Chat | 8 | 30. svibanj 2007 22:56 |
| Bilo koja vlasnicima malih poduzeća? | quinda | Off Topic Discussion | 2 | 17. studeni 2006 05:51 |
| Thread Tools | |
| |