![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Mindannyian szeretjük játszani az interneten, igaz? A nagy! A pénzbe fog használni! Hurrá! Várj .. Azt hittem, szabad? Nemrég olvastam egy hozzászólást, amelyben a Sony megkérdezett néhány embert az ázsiai és kérte őket, ha nem fizet a PSN, és úgy néz ki, mint a csapat bolondok mondta igen .. A cikk a Google News gépírással a Playstation hálózaton. Az úgynevezett "Sony töltődni PSN" Remélem, hogy Isten igaz ez isnt vagy történni szokott, mert a Sony van elég probléma, mert ez nem segít egyáltalán. Én azt ne használja szinte minden online szolgáltatás, PSN továbbra is ingyenes. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mivel szabad az egyetlen erőssége a PS3 több mint a 360.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Blu Ray túl szép, hogy nem látom magam, használja a következő években
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Idézet:
Ha használni szeretné a Blu-Ray csinálni magadnak egy szívességet, és nem kap egy PS3 emiatt egy megfelelő játékos. A teljes egység a PS3 olcsóbb, mint a Blu-Ray lejátszó okból xD |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PS3 Blue ray meghajtót rendkívül lassú. Ezért van az, hogy a legtöbb játékok sok tömörítetlen fájlok, amelyek oly sok hely a blue ray lemezre, így visszaszámlálás ideje olvasni.
|
| |||
| |||
| Nem kaptam egy linket, ha elolvasta, és kövesse a Google utasításokat egy cikket Tech Radar kell jönni. Ott egy másik egy másik honlapon, a név kerül engem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Idézet:
Ezt nem látjuk őket töltés magam, jól szét engem is és egy másik a "t. Mert egyrészt hallottam egy csomó PS3s volna annak hardveres hiba, és hogy a `ll Sony költsége több pénz helyett, másrészt azt` s szabad, és ha most hirtelen díj akkor az emberek fogják p-ied off becauseo alkalmas és így a Sony probs utálom.
__________________ <Bármely kép nem lehet nagyobb, mint 350x75px. > |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Még mindig inkább a 360.
| |||
| |||
| Minden módon, olcsóbb, jobb.
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |