![]() |
|
| |||
| |||
| כולנו אוהבים לשחק באינטרנט, נכון? את נהדרת! את עלות הכסף הולך להשתמש! הידד! חכה .. אני חשבתי שזה היה בחינם?? אני לאחרונה לקרוא פוסט שבו Sony מרואין כמה אנשים באסיה ושאלתי אותם אם הם היו משלמים עבור PSN וזה נראה כמו חבורה של טיפשים אמר כן .. המאמר הוא ב-Google News על ידי הקלדת PlayStation הרשת. קרא את "Sony לחייב PSN עבור" אני מקווה לאלוהים isn't זה נכון או הרגל Sony לקרות כי הם מספיק שיש בעיות כפי שהוא, זה לא יסייע כלל. אני אחד יפסיק להשתמש כמעט כל שירות מקוון, PSN אמור להישאר בחינם. |
|
| |||
| |||
| להיות חופשי היא רק עוצמת את PS3 יש מעל 360. קיו הרבה תגובות נורא מ PS3 אוהבי בכל מקום: ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
Blu Ray היא נחמדה מדי, כי אני לא רואה את עצמי משתמש בה את השנים הקרובות
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אם אתה רוצה להשתמש Blu-ray תעשה לעצמך טובה ולא לקבל PS3 מסיבה זו, ראוי להביא שחקן. כל יחידת PS3 הוא זול יותר מאשר Blu-ray Player מסיבה XD |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PS3 Blue Ray drive הוא איטי מאוד. זו הסיבה מדוע רוב המשחקים יש הרבה קבצים לא דחוס כי לקחת כל כך הרבה מקום על דיסק Blue Ray, ובכך כסוח לקרוא פעם.
|
| |||
| |||
| Dont יש קישור, אם אתה קורא את זה ופעל לפי ההוראות שלי Google מאמר על טק Radar צריך לבוא אליך. Theres נוסף על אתר אחר, בשם escapes אותי. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| ציטוט:
`אני לא יכול לראות אותם לחייב את עצמי, טוב חוץ ממני יכול ועוד יכול` T. כי מצד אחד אני שומע הרבה PS3s היה צורך כשל חומרה וכו `ll כי עלות Sony להחליף יותר כסף, ו מצד שני` S זה בחינם, ואם הם פשוט פתאום לחייב אנשים אז יהיה P-ied הנחה becauseo בכושר וכך יהיה probs שונא Sony.
__________________ <כל התמונות חייבות להיות לא גדול יותר 350x75px. > |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני עדיין מעדיף את 360.
| |||
| |||
|
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| חצי חינם החיים 2 משחקים עבור ATI RADEON בעלים! | רובי | PC & קונסולת משחקים | 2 | 29 אוקטובר 2007 09:57 |
| כל בעלי עסקים כאן? | Hybr! ד | דיון Off topic | 6 | ה -5 בחודש יוני 2007 21:30 |
| Dell E520 בעלי beware! | mr_miller | כללי חומרה צ 'אט | 8 | ה -30 במאי 2007 22:56 |
| כל בעלי עסקים קטנים? | quinda | דיון Off topic | 2 | -17 נובמבר 2006 05:51 |
| שרשרת כלים | |
| |