![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mes visi mėgsta žaisti online, teisingai? Jos puikiai! Jos ketina mokestis už naudojimąsi! Valio! Palaukite .. Maniau, kad nemokamai? Neseniai teko skaityti pranešimą, kuriame Sony interviu kai kurių Azijos tautos ir paklausė jų, jei jie mokėtų už PSN, ir atrodo kvailas krūva sakė: Taip .. Straipsnis yra apie Google naujienas įvesdami Playstation tinklą. Jos vadinamos "Sony mokestį už PSN" Tikiuosi, kad Dievas tai isnt true arba papratimas atsitikti, nes Sony daro pakankamai problemų, nes ji yra, tai padės ne visuose. Aš už vieną būtų nustoti naudoti beveik kiekvieną tinklo tarnybą, PSN turėtų būti nemokama. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yra nemokama vienintelis koncentracija PS3 turi daugiau nei 360.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
"Blu ray yra labai gražus, o ne, kad ir aš pats jį naudoti per ateinančius kelerius metus
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Citata:
Jei norite naudoti "Blu-Ray padaryti patys už ir negauna dėl to PS3, gauti tinkamą žaidėją. Visa PS3 vienetas yra pigiau nei "Blu-Ray grotuvą priežasties xD |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PS3 Blue Ray diskas yra labai lėtas. Štai kodėl daugelis žaidimų iš nesuspaustų failų daug, kurie užima labai daug vietos, Blue Ray diskų, taigi mažinti skaityti laiko.
|
| |||
| |||
| Dont got ryšys, jei jį perskaityti ir laikytis Google instrukcijas dėl Tech Radar straipsnis turėtų sugalvoti. Theres kito skiriasi svetainėje vardas bėga man. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Citata:
I Can `t juos matyti apmokestinimo save, ir be manęs gali ir kitos Can` t Priežastis viena vertus, aš girdėjau apie PS3S daug buvo atsižvelgdamas kompiuterinės įrangos gedimų ir kad `ll kainą" Sony "daugiau pinigų, kad pakeistų, ir, kita vertus, it` s free, ir jei tik staiga už tai žmonės bus p-IED off becauseo tinka ir taip bus probs neapykantos Sony.
__________________ <Visi vaizdai turi būti ne didesnė nei 350x75px. > |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš vis dar labiau 360.
| |||
| |||
| Visi būdas, pigesnis ir geresnis.
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |