![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| We all love gry online, prawda? Jej wielki! Jej koszt będzie pieniędzy do wykorzystania! Hurrah! Poczekaj .. Myślałem, że to było wolne? Niedawno przeczytałem post Sony wywiad, w którym niektórzy ludzie w Azji i poprosił je, gdyby zapłacić za PSN i wygląda jak kupa błaznuje powiedział tak .. W artykule znajduje się na Google News, wpisując w Playstation sieci. Jego nazwie "Sony opłat za PSN" Mam nadzieję, że ten Bóg isnt true lub przyzwyczajenie się zdarzyć, ponieważ Sony mają wystarczająco dużo problemów, jak to jest, to nie pomoże w ogóle. I dla nich przystanek przy użyciu prawie każdej usługi online, PSN powinny pozostać wolne. |
|
| |||
| |||
| Bycie wolnym jest jedyną siłą PS3 ma nad 360. Cue wiele nieprzyjemnych reakcji z PS3 miłośników wszędzie: ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
Blu Ray jest zbyt miłe, że nie widzę siebie używając go w ciągu najbliższych kilku lat
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Cytat:
Jeśli chcesz używać Blu-Ray zrobić sobie przysługę i nie dostać PS3 z tego powodu, uzyskać odpowiednie gracza. Cały PS3 jest tańsze niż Blu-Ray odtwarzacz powodu xD |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PS3 Blue Ray dysku jest bardzo powolny. Dlatego większość gier dużo nieskompresowanych plików, które zajmują tak wiele miejsca na dysku niebieski ray, a tym samym zmniejszenie czasu czytać.
|
| |||
| |||
| Nie dostałem link, jeśli czytasz to, a następnie moje instrukcje artykuł na Tech Radar powinien przyjść do góry. Theres innym na różnych stronach internetowych, nazwa mi umyka. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Cytat:
I can `t see them ładowania siebie, dobrze oprócz mnie może i innym może` t. Przyczyna, z jednej strony, słyszałem wiele PS3s zostały posiadające awarię sprzętu i tak, że `ll kosztów Sony więcej pieniędzy do zastąpienia, a z drugiej strony to` s wolne, i jeżeli tak nagle opłaty potem ludzie będą p-IED off becauseo dopasowanie i tym samym będzie probs nienawiści Sony.
__________________ <Wszystkie zdjęcia muszą być nie większe niż 350x75px. > |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I nadal preferują 360.
| |||
| |||
| Wszystkie drogi, tańsze, lepsze.
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Zakładki |