![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Suntem cu toţii de dragoste joc on-line, nu? Ei bine! Sa va costa bani pentru a utiliza! Ura!
Stai .. Am crezut ca a fost liber?? Am citit recent un post în care unele persoane intervievate Sony din Asia şi a cerut în cazul în care acestea le-ar plăti pentru PSN şi se pare că a adunătură de proşti a spus da .. În articol este pe Google News prin tastarea în Playstation reţea. Sa numit "Sony de a taxa pentru PSN" Sper ca la acest isnt Dumnezeu adevărat sau obiceiul se datorează faptului că Sony are destule probleme, deoarece este, acest lucru nu va ajuta la toate. I, pentru o ar opri utilizarea aproape în fiecare serviciu online, PSN ar trebui să rămână libere. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Fiind liber este singura forţă de PS3 a peste 360.
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Citat:
Blu ray este prea frumos, nu vezi că eu însumi, folosind-o în următorii ani
De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dacă doriţi să folosiţi Blu-Ray nu-ţi o favoare şi nu a lua un PS3, din acest motiv, a lua un jucător buna. Intreaga unitate de PS3 este mai ieftin decat un player Blu-Ray pentru un motiv xD |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
PS3 Blue ray disc este extrem de lent. Acesta este motivul pentru cele mai multe jocuri au o mulţime de fişiere care necomprimate dura până atât de mult spaţiu pe albastru ray disc, astfel, reducerea citit timp.
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu am un link, dacă l-ai citit meu Google şi urmaţi instrucţiunile de un articol pe Tech Radar ar trebui să vină. Theres altul pe un alt site, numele scapă-mă.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu pot să le văd eu însumi de tarifare, în afară de mine şi poate şi un alt pot `t. Pentru ca pe de o parte, am auzit o mulţime de PS3s au fost cu hardware-ul şi eşec, astfel încât costul `ll Sony mai mulţi bani pentru a înlocui, pe de altă parte, ca e liber, şi în cazul în care doar taxa brusc atunci oamenii vor fi p-ied off becauseo se potrivesc şi, astfel, va urasc probs Sony.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Am încă prefera 360.
|
|||
|
|||
|
Toate la fel, mai ieftin, mai bine.