![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| My všetci milujú hranie online, ne? Jeho skvelé! Jeho cena bude peniaze použiť! Hurá! Počkať .. Myslel som, že to bolo zadarmo? Nedávno som prečítať príspevok, v ktorom Sony rozhovore niektorí ľudia v Ázii a opýtal sa ich, či by platiť pre PSN a vyzerá to ako banda hlupák povedal áno .. Tento článok je o Google News zadaním v Playstation siete. Jej názvom "Sony účtovať za PSN" Dúfam, že boh tohto isnt true alebo zvyknutý nestane, pretože Sony majú dosť problémov, pretože je to nepomôže vôbec. I pre jedného by prestať používať takmer každý on-line služieb, PSN by mal zostať voľný. |
|
| |||
| |||
| Byť voľný je jedinou silu na PS3 má cez 360. Narážka hodně škaredé odpovedí PS3 milovníkov všade: ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Blu ray je taky pekné, ne že vidím já, ktorí ju využívajú, v najbližších rokoch
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
Ak chcete použiť Blu-Ray urobiť sami, láskavosť a nemajú dostať PS3 z toho dôvodu, dostať správne hráčov. Celý PS3 jednotka je lacnejšie, ako Blu-Ray prehrávač dôvod xD |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PS3 Blue ray disk je veľmi pomalá. To je dôvod, prečo väčšina hier má veľa nekomprimované súbory, ktoré zaberajú tak miesto na modrej ray disk, čím znižujú čas čítať.
|
| |||
| |||
| Dont dostal odkaz, ak si ju prečítať a dodržiavať pokyny google môj článok o Tech Radar by mal prísť. Theres iného aj na iné internetové stránky, meno mi uniká. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
Nemůžu `t vidíte nabíjanie sám, a okrem mňa môže a iný môže` t. Spôsobujú na jednej strane som počul veľa PS3s boli s zlyhania hardvéru a aby `ll nákladov sony viac peňazí nahradiť, a na druhej strane je to zadarmo, a ak to prostě naraz poplatku potom ľudia budú p-IED vypnutie becauseo zapadajú a tým bude probs nenávistné Sony.
__________________ <Všetky obrázky nesmie byť väčší ako 350x75px. > |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I naďalej uprednostňujú 360.
| |||
| |||
| Celú cestu, lacnejšie, lepšie.
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |