![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ми сви љубав играње онлине, зар не? Његова велика! Његов идући у костим новац за коришћење! Ура! Чекај .. Мислио сам да је то бесплатно? Недавно сам прочитао један пост на који Соны интервјуирано неки људи у Азији и питао их ако би платили за ПСН, а изгледа као хрпа лудака је казао да .. У чланку је на Гоогле Неус утипкајући Плаыстатион у мрежу. Његова назива "Соны теретити за ПСН" Надам се да ово није Бог истинити или навика Соны десити, јер имају доста проблема јер је то, то вам неће помоћи на све. Ја би за једну престати користити готово сваку онлине услугу, треба да остане ПСН бесплатан. |
|
| |||
| |||
| Да буде слободан је једини снагу пс3 има преко 360. Фила доста непријатне одговоре пс3 љубитеље посвуда: ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Блу раы сувише је лепо, а не да видим себе користећи га у наредних неколико година
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
Ако желите користити Блу-Раы учинити себи милост и не добијете пс3 за то разлога, добити одговарајуће плаыер. Цело пс3 јединице су јефтиније него Блу-Раы плаыер за разлог КСД |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Пс3 Блуе раы погон је изузетно спора. То је разлог зашто већина игара имају доста некомпримираних датотеке које заузимају много простора на диску плава ваздуха, чиме се смањење прочитати време.
|
| |||
| |||
| Донт добио линк, ако сте прочитали мој Гоогле и следите упутства на члан Тецх Радар требају доћи горе. Тхереса други на другу уеб страницу, име есцапес ме. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
И цан `т видети их терети за себе, и поред мене, а други се могу` т. Цаусе, с једне стране сам чула пуно ПС3с су власништво квара хардвера, тако да и `лл товар Соны више новца за замену, а са друге стране га` е бесплатна, а ако се само одједном наплатити онда ће људи бити п-иед офф бецаусео стане и тако ће пробс мрзим Соны.
__________________ «Свака слика мора бити већа од 350кс75пкс. > |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ЈА миран више волети 360.
| |||
| |||
|
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |