![]() |
|
| |||
| |||
| Hepimiz, doğru çevrimiçi oynamayı seviyorum? Bu harika! Bunun böyle kullanmak için para ödemek için! Yaşasın! Bekle .. Ben özgür olduğunu sanıyordum? Son olarak, Sony Asya'daki bazı insanlar röportaj ve onlar PSN için öder istedim ve aptal bir grup gibi görünüyor bir yazı okumak evet dedi .. Bu makale Google Haberler'de Playstation şebeke yazarak olduğunu. Bunun adı "Sony PSN için şarj Ben olarak, bu hiç de yardımcı olmaz, çünkü Sony yeterli sorunları yaşıyorsanız bu isnt gerçek veya alışkanlık oldu tanrı umuyoruz. Için her çevrimiçi hizmeti kullanmayı bırakın da ben PSN serbest kalmalıdır. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ücretsiz olarak PS3 için 360 üzerinden sahip tek güç olduğunu.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Blu Ray çok değil, ben kendimi önümüzdeki birkaç yıl içinde kullanırken görmek güzel
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Eğer kullanmak istediğiniz Blu-Ray ve kendinize bir iyilik yapın bu nedenle bir PS3 alamadım, uygun bir oyuncu almak. Bütün PS3 ünite daha ucuz Blu-Ray oynatıcı bir sebep xD için |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PS3 Blue Ray sürücü son derece yavaş. Bu yüzden en oyunlar sıkıştırılmamış dosyaların bir sürü mavi Ray diskte çok fazla yer kaplar vardır, böylece aşağı kesim okuma zamanı.
|
| |||
| |||
| Eğer ve gelmelidir Teknik Radar ilgili bir makale Google talimatları uygulayın okumak Dont, bir bağlantı var. Theres başka bir web sitesinde, isim kaçar bana. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Ben kendim görmedim şarj edebilirsiniz, iyi appart beni ve başka bir can `t. Neden Bir taraftan i ve böylece `LL maliyet danin daha fazla para yerine donanım hatası kalmadan sonra, PS3s bir çok duydum ve diğer taraftan da` özgür, ve eğer sadece aniden insanları P olacak şarj-ied becauseo uygun kapatma ve böylece probs danin nefret olacaktır.
__________________ <Hayır 350x75px daha büyük herhangi bir görüntü olmalıdır. > |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben hala 360 tercih ediyorum.
| |||
| |||
| Her şekilde, daha ucuz.
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |