![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ми всі любимо грати онлайн, вірно? Її здорово! Її буде коштувати грошей у використанні! Ура! Почекайте .. Я думала, що це вільно? Нещодавно я читав пост, на якому Sony інтерв'ю у деяких людей в Азії і запитав їх, якщо вони будуть платити за PSN і, схоже, дурні сказав "так" .. Стаття на Google News, набравши в PlayStation Network. Його називають "Соні стягувати плату за PSN" Дай бог, хіба це правда чи звичай відбуватися тому Sony надають достатньо проблем як вона є, і це не допоможе взагалі. Я, наприклад, буде відмовитися від використання майже всіх служб Інтернету, PSN повинно залишатися вільним. |
|
| |||
| |||
| Бути вільним тільки сила PS3 має більше 360. Cue багато неприємних відповідей від PS3 любителів у всьому світі: ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Blu Ray це теж приємно, що я не бачу себе у використанні її в найближчі кілька років
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
Якщо ви хочете використовувати Blu-Ray Зробіть собі ласку і не отримати PS3 з цієї причини, отримати належне гравця. PS3 цілому дешевше, ніж Blu-ray плеєр для причина XD |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PS3 Blue Ray дисків вкрай повільно. Ось чому більшість ігор є багато нестислих файлів, які займають стільки місця на Blue Ray диску, тим самим різко вниз час читання.
|
| |||
| |||
| Dont отримав посилання, якщо Ви читали його і виконуйте вказівки Google моїй статті про технічне радар повинно виникнути. Theres іншу на інший веб-сайт, ім'я вислизає від мене. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
Я можу `T побачити їх зарядки собі, а крім мене може й інший може` t. Причини, з одного боку я багато чула про PS3s були мають апаратного збою і так, що `LL вартість Sony більше грошей, щоб замінити, а з іншого боку IT` S вільно, і якщо вони раптом заряд тільки тоді люди будуть р-СВУ Off becauseo формі і в такий спосіб буде Probs ненависті Sony.
__________________ <Будь-яке зображення повинно бути не більше, ніж 350x75px. > |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я до сих пір вважають за краще 360.
| |||
| |||
| Всю дорогу, дешевше і краще.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Free Life 2 половини гри для ATI Radeon власників! | Роббі | PC & консоль Gaming | 2 | 29 жовтня 2007 09:57 |
| Будь-який бізнес, власники тут? | Hybr! D | Off Topic Discussion | 6 | 5 червня 2007 21:30 |
| Dell E520 власники стережіться! | mr_miller | Генеральний обладнання чат | 8 | 30 травня 2007 22:56 |
| Будь-які власники малого бізнесу? | quinda | Off Topic Discussion | 2 | 17 листопада 2006 05:51 |
| Різьба Інструменти | |
| |