![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Тако је то пуно људи, зашто они који их купује. Мислим да се делимично ПСН моћ задужен за "златни пакет", ако ће вам се сви додаци и бета ствари или нешто, али "Силвер пакет" био би добили оно што смо сада. Опционални додаци су добри колико смо добили добре основе за бесплатно |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мислим да је пс3 као итлоад * предности над 360: 1. Мрежа се (добро, можда не задуго) бесплатно 2. СВЕТИ срање графика СУ 2000000000 ПУТА БОЉЕ 3. Њихови су пуно добрих игара вани да на пс3 изгледају боље него на 360 (Цод 4 је добар пример, ГХ3 је превише) Ок, можда није добро да су многи, али то су оне Видим
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
2.Нот труе 3.Нот труе Греат бода су ту
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| добра ствар ја донт имати пс3!
| |||
| |||
| Ваш тачке 2) и 3) су исте .. рекао је само у другом смеру. Један је рекао како је СУ, ионако није истина! А тај ми се не аб *** цхы 360 власника, само његове истините. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| вијак конзола. ПЦ је свемогући.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
| |||
| |||
| и 120% се слажу са том изјавом! |
|
| |||
| |||
| ПЦ боље онда конзола за игре, али сам радије сједио на мој тросјед окружен огромним мој Матес, надев моје лице са јунк храном и бацајући је непаран комичне забољети леђа и напред. Ја могу да се игра као и за време, али из неког разлога не могу потрошити само око 30 минута игре на рачунару пре него ја добити досадно. |
|
| |||
| |||
| тај зашто имам 40 инчни ТВ са ДВИ на ХДМИ кабл. да, и контролер за пријатеље. Имам само о ЛАН парты икада недељи са 5-9 људи у исто време. неке префур контролер + каучу постављен, неке префур акцију дерања "власништву" у ухо тип седи поред вас.
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |