![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Това е страхотна онлайн стрелецът. То е като Counter Strike, но с по-големи карти, повече стратегия и превозни средства. Графиката също са по-трудни за компютър, което означава, че не мога да го изпълним по отношение на максимално спецификациите. Има ли някой тук играя тази игра? Имам го купи преди месец, и любимата ми клас е Медик досега. |
|
| |||
| |||
| Аз бях наистина в нея, но тогава те braught, че ужасно пластир, а за много той е безполезен. Каква е разликата като тези дни. На тях един sequil изложени скоро. |
|
| |||
| |||
| I DIG тази игра имам играта maxed проверки на спецификациите и аз мисля, че пластир 1,4 ако Im не грешите направи по-добра игра 10 пъти снайперист ALL THE WAY! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Бойно поле 2 проблеми | джунглата-bhoy | PC & конзолата Gaming | 4 | 18 Юни 2009 16:59 |
| Бойно поле 2 Защо тя не работи? | SgtBillcoJD | PC & конзолата Gaming | 2 | 18 Юни 2009 16:40 |
| Бойно поле 2, не се изпълнява - черен екран проблем | Елвин | PC & конзолата Gaming | 2 | 18 Юни 2009 16:30 |
| Grrrr! Бойно поле 2142 probs | shroomo | PC & конзолата Gaming | 2 | 30 април 2007 16:12 |
| Нишка Инструменти | |
| |