![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| To je skvělá online střelce. Je to jako Counter Strike, ale s větší mapy, strategie a více vozidel. Grafiky jsou také náročnější na PC, což znamená, že nemohu spustit na maximální specifikace. Má někdo tady hrát tuto hru? Koupil jsem ho před měsícem, a můj oblíbený třída Medic je tak daleko. |
|
| |||
| |||
| Byl jsem opravdu do toho, ale pak braught, že se hrozně náplast a hodně to bylo k ničemu. Co je to MAS, jako v těchto dnech. Jim jeden sequil ven brzy. |
|
| |||
| |||
| I dig této hry jsem hru maxed na brejle a myslím, že se náplast 1,4 pokud im ne mýlí se hra lépe 10 krát Sniperky ALL DALšÍ! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Battlefield 2 problémy | džungle-bhoy | PC a herní konzole | 4 | 18. června 2009 16:59 |
| Battlefield 2 Proč je to nefunguje? | SgtBillcoJD | PC a herní konzole | 2 | 18. června 2009 16:40 |
| Battlefield 2 nefunguje - černá obrazovka problém | Elvin | PC a herní konzole | 2 | 18. června 2009 16:30 |
| Grrrr! Battlefield 2142 probs | shroomo | PC a herní konzole | 2 | 30. dubna 2007 16:12 |
| Thread Nástroje | |
| |