μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

Battlefield 2

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 21 Οκτώβρη 2006, 12:17
Μέλος Ομάδα

Default Battlefield 2

Αυτό είναι μια μεγάλη online shooter. Είναι σαν Counter Strike, αλλά με μεγαλύτερο χάρτες, περισσότερο στρατηγική και τα οχήματα.

Τα γραφικά είναι επίσης πιο απαιτητική για έναν υπολογιστή, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορώ να το εκτελέσετε για μέγιστη specs.

Υπάρχει κάποιος εδώ παίζουν αυτό το παιχνίδι; Έχω αγόρασε πριν από ένα μήνα, και η αγαπημένη μου κατηγορία είναι η Νοσοκόμος μέχρι στιγμής.
Old 22 Οκτ 2006, 02:47
Μέλος Ομάδα

Default Battlefield 2

Ήμουν πραγματικά σε αυτό, αλλά τότε braught ότι τρομερό εμπλάστρου και για πολλούς ήταν άχρηστη. Ποια είναι η υστέρηση σαν αυτές τις ημέρες. Ένα δικό τους sequil προβλέπονται σύντομα.
Old 18η Ιουν. 2009, 16:45
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Battlefield 2

Βγάλε αυτό το παιχνίδι εγώ έχω το παιχνίδι maxed επί specs και πιστεύω ότι το έμπλαστρο 1,4 im αν δεν γίνει λάθος το παιχνίδι καλύτερα 10 φορές σκοπευτής ALL THE WAY!
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Battlefield 2 προβλήματα ζούγκλα-bhoy PC & Console Gaming 4 18 Ιουν 2009 16:59
Battlefield 2 Γιατί δεν λειτουργεί; SgtBillcoJD PC & Console Gaming 2 18 Ιουν 2009 16:40
Battlefield 2 δεν εκτελείται - Μαύρη οθόνη πρόβλημα Elvin PC & Console Gaming 2 18 Ιουν 2009 16:30
Grrrr! Battlefield 2142 probs shroomo PC & Console Gaming 2 30 Απρ 2007 16:12
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.