![]() |
|
| |||
| |||
| Αυτό είναι μια μεγάλη online shooter. Είναι σαν Counter Strike, αλλά με μεγαλύτερο χάρτες, περισσότερο στρατηγική και τα οχήματα. Τα γραφικά είναι επίσης πιο απαιτητική για έναν υπολογιστή, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορώ να το εκτελέσετε για μέγιστη specs. Υπάρχει κάποιος εδώ παίζουν αυτό το παιχνίδι; Έχω αγόρασε πριν από ένα μήνα, και η αγαπημένη μου κατηγορία είναι η Νοσοκόμος μέχρι στιγμής. |
|
| |||
| |||
| Ήμουν πραγματικά σε αυτό, αλλά τότε braught ότι τρομερό εμπλάστρου και για πολλούς ήταν άχρηστη. Ποια είναι η υστέρηση σαν αυτές τις ημέρες. Ένα δικό τους sequil προβλέπονται σύντομα. |
|
| |||
| |||
| Βγάλε αυτό το παιχνίδι εγώ έχω το παιχνίδι maxed επί specs και πιστεύω ότι το έμπλαστρο 1,4 im αν δεν γίνει λάθος το παιχνίδι καλύτερα 10 φορές σκοπευτής ALL THE WAY! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Battlefield 2 προβλήματα | ζούγκλα-bhoy | PC & Console Gaming | 4 | 18 Ιουν 2009 16:59 |
| Battlefield 2 Γιατί δεν λειτουργεί; | SgtBillcoJD | PC & Console Gaming | 2 | 18 Ιουν 2009 16:40 |
| Battlefield 2 δεν εκτελείται - Μαύρη οθόνη πρόβλημα | Elvin | PC & Console Gaming | 2 | 18 Ιουν 2009 16:30 |
| Grrrr! Battlefield 2142 probs | shroomo | PC & Console Gaming | 2 | 30 Απρ 2007 16:12 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |