manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

Bojiątu 2

Reply

Thread Tools
Old 21. listopad 2006, 12:17
Member Group

Default Bojiątu 2

Ovo je odličan pucač online. Ono je kao Counter Strike, ali s većim kartama, strategije i više vozila.

Grafike također su više zahtjevna za PC, što znači da ne mogu pokrenuti ga na maksimalnu naočale.

Ima li itko ovdje igrati ovu igru? Ja sam ga kupio prije mjesec dana, a moja omiljena klasa je Medic tako daleko.
Old 22. listopad 2006, 02:47
Member Group

Default Bojiątu 2

Bila sam stvarno u nju, ali tada su saznali da braught strašna patch i za mnoge je to beskorisno. Što je lag poput ovih dana. Njihova jedan sequil out soon.
Old 18. lipnja 2009, 16:45
Novi član grupe

Default Bojiątu 2

I ova igra kopaju Imam igru na maxed naočale i mislim da je patch 1,4 pogriješiti ako im ne igra bolje napravio 10 ovčinjaka snajper ALL THE WAY!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.