kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > PC és konzol játékok

Register

Battlefield 2

Reply

Téma eszközök
Old Október 21 2006, 12:17
Csoport tagja

Default Battlefield 2

Ez egy nagyszerű online shooter. Ez olyan, mint a Counter Strike, de nagyobb térkép, több stratégiai és a járműveket.

A grafika is igényesebb a PC-hez, ami azt jelenti, hogy nem tudok futni, hogy a maximális specs.

Csinál akárki itt játszani? Én is vettem egy hónapja, és kedvenc osztálya a Medic eddig.
Old Október 22 2006, 02:47
Csoport tagja

Default Battlefield 2

Én igazán bele, de aztán braught arra, hogy szörnyű folt, és egy csomó volt hiábavaló. Mi az a lemaradás, mint ezekben a napokban. Övék a sequil kaphatók.
Old Június 18 2009, 16:45
Új tag Csoport

Default Battlefield 2

I dig ez a játék már a játék maxed ki szemüveg és úgy gondolom, ha a tapasz 1,4 im nem tévedett tenni a játék 10-szor jobban Sniper egész úton!
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Battlefield 2 problémák dzsungel-bhoy PC és konzol játékok 4 18. június 2009 16:59
Battlefield 2 Miért nem működik? SgtBillcoJD PC és konzol játékok 2 18. június 2009 16:40
Battlefield 2 nem fut - Fekete képernyő probléma Elvin PC és konzol játékok 2 18. június 2009 16:30
Grrrr! Battlefield 2142 probs shroomo PC és konzol játékok 2 30. április 2007 16:12
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.