![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ez egy nagyszerű online shooter. Ez olyan, mint a Counter Strike, de nagyobb térkép, több stratégiai és a járműveket. A grafika is igényesebb a PC-hez, ami azt jelenti, hogy nem tudok futni, hogy a maximális specs. Csinál akárki itt játszani? Én is vettem egy hónapja, és kedvenc osztálya a Medic eddig. |
|
| |||
| |||
| Én igazán bele, de aztán braught arra, hogy szörnyű folt, és egy csomó volt hiábavaló. Mi az a lemaradás, mint ezekben a napokban. Övék a sequil kaphatók. |
|
| |||
| |||
| I dig ez a játék már a játék maxed ki szemüveg és úgy gondolom, ha a tapasz 1,4 im nem tévedett tenni a játék 10-szor jobban Sniper egész úton! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Battlefield 2 problémák | dzsungel-bhoy | PC és konzol játékok | 4 | 18. június 2009 16:59 |
| Battlefield 2 Miért nem működik? | SgtBillcoJD | PC és konzol játékok | 2 | 18. június 2009 16:40 |
| Battlefield 2 nem fut - Fekete képernyő probléma | Elvin | PC és konzol játékok | 2 | 18. június 2009 16:30 |
| Grrrr! Battlefield 2142 probs | shroomo | PC és konzol játékok | 2 | 30. április 2007 16:12 |
| Téma eszközök | |
| |