mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

Battlefield 2

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 21, 2006, 12:17
Narys

Default Battlefield 2

Tai puikus online shooter. Jis yra kaip Counter Strike, bet su didesni žemėlapiai, daugiau strategijos ir transporto priemonės.

Grafika taip pat didesnis už kompiuterį, o tai reiškia, kad aš negaliu paleisti jį į didžiausią kriterijus.

Ar kas nors čia žaisti šį žaidimą? Aš nusipirkau ją prieš mėnesį, ir mano mėgstamiausia klasė yra Medic iki šiol.
Old Spalis 22, 2006, 02:47
Narys

Default Battlefield 2

Aš tikrai į jį, bet tada jie braught, kad baisi pleistrą ir daug buvo nenaudingas. Kas yra panašūs šių dienų uždelsimas. Jų sequil iš karto.
Old Birželis 18, 2009, 16:45
Naujas Narys

Default Battlefield 2

I dig šį žaidimą turiu žaidimo maxed out on specifikacijas ir manau, kad pleistras 1,4, jei jiems nebūtų klaidingai padarė žaidimą geriau 10 kartų SNIPER All The Way!
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Battlefield 2 problemos Jungle-bhoy PC & konsolės Žaidimai 4 Birželis 18, 2009 16:59
Battlefield 2 Kodėl neveikia? SgtBillcoJD PC & konsolės Žaidimai 2 Birželis 18, 2009 16:40
Battlefield 2 neveikia - juodas ekranas problema Elvin PC & konsolės Žaidimai 2 Birželis 18, 2009 16:30
Grrrr! Battlefield 2142 probs shroomo PC & konsolės Žaidimai 2 Balandis 30, 2007 16:12
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.