![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Tai puikus online shooter. Jis yra kaip Counter Strike, bet su didesni žemėlapiai, daugiau strategijos ir transporto priemonės. Grafika taip pat didesnis už kompiuterį, o tai reiškia, kad aš negaliu paleisti jį į didžiausią kriterijus. Ar kas nors čia žaisti šį žaidimą? Aš nusipirkau ją prieš mėnesį, ir mano mėgstamiausia klasė yra Medic iki šiol. |
|
| |||
| |||
| Aš tikrai į jį, bet tada jie braught, kad baisi pleistrą ir daug buvo nenaudingas. Kas yra panašūs šių dienų uždelsimas. Jų sequil iš karto. |
|
| |||
| |||
| I dig šį žaidimą turiu žaidimo maxed out on specifikacijas ir manau, kad pleistras 1,4, jei jiems nebūtų klaidingai padarė žaidimą geriau 10 kartų SNIPER All The Way! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Battlefield 2 problemos | Jungle-bhoy | PC & konsolės Žaidimai | 4 | Birželis 18, 2009 16:59 |
| Battlefield 2 Kodėl neveikia? | SgtBillcoJD | PC & konsolės Žaidimai | 2 | Birželis 18, 2009 16:40 |
| Battlefield 2 neveikia - juodas ekranas problema | Elvin | PC & konsolės Žaidimai | 2 | Birželis 18, 2009 16:30 |
| Grrrr! Battlefield 2142 probs | shroomo | PC & konsolės Žaidimai | 2 | Balandis 30, 2007 16:12 |
| Temos įrankiai | |
| |