mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > PC & Console Jocuri

Register

Battlefield 2

Reply

Thread Tools
Old 21 octombrie 2006, 12:17
Grupul de stat

Default Battlefield 2

Aceasta este o mare online shooter. Este, cum ar fi Counter Strike, dar mai mare cu harti, mai multe strategii şi a vehiculelor.

Grafica sunt, de asemenea, mai dificile pentru un PC, ceea ce înseamnă că nu pot să ruleze la maxim specs.

Are cineva aici juca acest joc? Am cumpărat-o de o lună în urmă, şi preferatul meu de clasă este Medic de până acum.
Old 22 octombrie 2006, 02:47
Grupul de stat

Default Battlefield 2

Am fost cu adevărat în el, dar apoi au braught faptul că teribil de patch-uri şi pentru un lot ce a fost inutil. Care este lag ca aceste zile. Lor o sequil în curând.
Old 18 iunie 2009, 16:45
Noile state Group

Default Battlefield 2

Eu dezgrop acest joc am jocul maxed pe specificaţiile şi cred că plasturele 1.4 im dacă nu înşel făcute de 10 ori mai bun joc Sniper TOATE drum!!!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.