![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ово је одличан пуцач онлине. Оно је као Цоунтер Стрике, али са већим мапама, стратегије и више возила. Графике такође су више захтјевна за ПЦ, што значи да не могу покренути га на максималну наочаре. Има ли ико овде играти ову игру? Ја сам га купио пре месец дана, а моја омиљена класа је Медиц тако далеко. |
|
| |||
| |||
| Била сам стварно у њу, али тада су сазнали да браугхт страшна патцх и за многе је то бескорисно. Шта је лаг попут ових дана. Њихова један секуил оут соон. |
|
| |||
| |||
| И ова игра копају Имам игру на максед наочаре и мислим да је патцх 1,4 погрешити ако им не игра боље направио 10 овчињака снајпер АЛЛ ТХЕ УАЫ! |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Бојиа̨ту 2 проблеми | џунгла-бхоы | ПЦ & конзоле Игре | 4 | 18. јуна 2009 16:59 |
| Бојиа̨ту 2 Зашто се то не ради? | СгтБиллцоЈД | ПЦ & конзоле Игре | 2 | 18. јуна 2009 16:40 |
| 2 бојиа̨ту не трчање - Црни екран проблем | елвин | ПЦ & конзоле Игре | 2 | 18. јуна 2009 16:30 |
| Грррр! Бојишту 2142 пробс | схроомо | ПЦ & конзоле Игре | 2 | 30 април 2007 16:12 |
| Тхреад Тоолс | |
| |