![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Це великий стрілець онлайн. Це як Counter Strike, але з великими картами, більш стратегію і транспортних засобів. Графіка також більш вимоглива до комп'ютера, це означає, що я не можу запустити її на максимально специфікацій. Хто-небудь тут грають в цю гру? Я купила місяць тому, і мій улюблений клас медика до цих пір. |
|
| |||
| |||
| Я був дійсно в ній, але потім вони braught, що страшно патч і для багатьох це було марно. Що таке відставання, як у ці дні. Їхнє sequil скоро. |
|
| |||
| |||
| Я копати цю гру а гра максимізуючи по специфікації, і я думаю, що патч 1.4, якщо не помиляюся, їм зробили гру краще 10 разів SNIPER All The Way! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Battlefield 2 проблеми | Джунглі-bhoy | PC & консоль Gaming | 4 | 18 червня 2009 16:59 |
| Battlefield 2 Чому це не працює? | SgtBillcoJD | PC & консоль Gaming | 2 | 18 червня 2009 16:40 |
| Battlefield 2 не запускається - чорний екран проблема | Елвін | PC & консоль Gaming | 2 | 18 червня 2009 16:30 |
| GRRRR! Battlefield 2142 Probs | shroomo | PC & консоль Gaming | 2 | 30 квітня 2007 16:12 |
| Різьба Інструменти | |
| |