![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам нужда от помощ ... Миналата седмица съм модернизация на компютъра ми. Сърбящи да опитате графичния, аз съм инсталирате някои игри като: Дружеството на герои, FM 2009 г. и последното от които е бойно поле 2. Няма никакъв проблем с други игри, с изключение на бойното поле 2. Всъщност аз вече successfuly инсталиране BF 2, но когато го стартирам играта (двойно кликване върху прекия път), той отива до черен екран и нищо не се случи след това ... Само черен екран (Това не е разбил на работния плот или). Моят компютър спецификациите са: Операционна система: Windows XP Professional SP 2 Процесор: Core 2 Duo Памет: 2 GB Дисплей: GeForce 9500 GT BTW, някои дни се опитах да се използва DirectX 10 за XP ... Макар че разбирам, че нищо не се случи (My компанията на герои, все още отказват да признават на DirectX е DX 10). Аз все пак може би това е проблем ... Много благодаря за помощта. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вие пускате най-новите DirectX и най-новите драйвери от NVidia NVidia уебсайт?
| |||
| |||
| Това използвате, за да се случи с мен, когато аз се завтече BF2 в XP. Той беше моят шофьори, ако отидете в C: шофиране трябва да се намери папката, която казва, NVIDIA или нещо такова, че да сте сигурни, че имат само 1 шофьор версия там (181,2) или например. Някои пъти те се прибрана и ако имате прекалено много, че няма да се изпълняват правилно. Така че, опитайте и вие трябва да бъдете добри. А и се уверете, че имате ново punkbuster или не, ще ви зареждане на играта след като тя не започна да работя.Мир |