menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herní konzole

Register

Battlefield 2 nefunguje - černá obrazovka problém

Reply

Thread Nástroje
Old 9. června 2009, 02:35
Nový člen skupiny

Default Battlefield 2 nefunguje - černá obrazovka problém

Potřebuju pomoct ... Minulý týden jsem upgradu počítače. Svědící vyzkoušet grafického, jsem instalaci některých her, jako např.: Company of Heroes, FM 2009 a poslední z nich je Battlefield 2.

Není žádný problém, s výjimkou jiné hry Battlefield 2. Vlastně jsem už úspěšně instalovat BF 2, ale když jsem spustit hru (dvojklikem na zkratku), pokračuje se objeví černá obrazovka a nic se nestalo, že po ... Jen černá obrazovka (Nezaznamenalo spadla na plochu buď).

Můj počítač parametry jsou:
Procesor: Core 2 Duo
Paměť: 2 GB
Displej: GeForce 9500 GT

Btw, některé dny jsem se snažil použít rozhraní DirectX 10 pro systém Windows XP ... I když si uvědomím, co se stalo (My Company of Heroes stále odmítal rozpoznaného DirectX je DX 10). I když možná, že je problém ...

Děkuji za pomoc.
Old 9. června 2009, 02:37
Administrátor Skupina

Máte nejnovější DirectX a nejnovější ovladače od Nvidia Nvidia webové stránky?

Ovladače na CD, které se stalo s vaším novým GFX kartu je pravděpodobně zastaralý.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 18. června 2009, 16:30
Nový člen skupiny

Že použití stalo se mi, když jsem běžel BF2 v XP. To byl můj řidičů, pokud se na vašem disku c: musíte najít složku, která říká, nvidia, nebo něco podobného, aby se ujistil, budete mít jen 1 řidič verzi zde (181,2) nebo příklad. Někdy jim hromadí a pokud máte příliš mnoho nebude pracovat správně. Takže zkuste to, že i vás by mělo být dobré.oh a ujistěte se, že máte novou punkbuster nebo ne bude boot jste mimo hru, jakmile to začít pracovat.
Klid
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Černá obrazovka na boot-up weg Operační systémy Windows 1 28.října 2009 11:56
Černé obrazovky během všech her tinaqin123 PC a herní konzole 1 17. června 2009 06:09
Obrazovka Goes Black katiecoos Notebooky, Mobily a PDA 5 15 června 2008 07:49
Uh-oh. Problém s černou obrazovku po bios Emrys88 Obecné Hardware Chat 3 6. června 2008 21:54
Černá obrazovka při startu treman07 Operační systémy Windows 18 18. května 2008 15:58
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.