![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Potřebuju pomoct ... Minulý týden jsem upgradu počítače. Svědící vyzkoušet grafického, jsem instalaci některých her, jako např.: Company of Heroes, FM 2009 a poslední z nich je Battlefield 2. Není žádný problém, s výjimkou jiné hry Battlefield 2. Vlastně jsem už úspěšně instalovat BF 2, ale když jsem spustit hru (dvojklikem na zkratku), pokračuje se objeví černá obrazovka a nic se nestalo, že po ... Jen černá obrazovka (Nezaznamenalo spadla na plochu buď). Můj počítač parametry jsou: OS: Windows XP Professional SP 2 Procesor: Core 2 Duo Paměť: 2 GB Displej: GeForce 9500 GT Btw, některé dny jsem se snažil použít rozhraní DirectX 10 pro systém Windows XP ... I když si uvědomím, co se stalo (My Company of Heroes stále odmítal rozpoznaného DirectX je DX 10). I když možná, že je problém ... Děkuji za pomoc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máte nejnovější DirectX a nejnovější ovladače od Nvidia Nvidia webové stránky?
| |||
| |||
| Že použití stalo se mi, když jsem běžel BF2 v XP. To byl můj řidičů, pokud se na vašem disku c: musíte najít složku, která říká, nvidia, nebo něco podobného, aby se ujistil, budete mít jen 1 řidič verzi zde (181,2) nebo příklad. Někdy jim hromadí a pokud máte příliš mnoho nebude pracovat správně. Takže zkuste to, že i vás by mělo být dobré. oh a ujistěte se, že máte novou punkbuster nebo ne bude boot jste mimo hru, jakmile to začít pracovat.Klid |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Černá obrazovka na boot-up | weg | Operační systémy Windows | 1 | 28.října 2009 11:56 |
| Černé obrazovky během všech her | tinaqin123 | PC a herní konzole | 1 | 17. června 2009 06:09 |
| Obrazovka Goes Black | katiecoos | Notebooky, Mobily a PDA | 5 | 15 června 2008 07:49 |
| Uh-oh. Problém s černou obrazovku po bios | Emrys88 | Obecné Hardware Chat | 3 | 6. června 2008 21:54 |
| Černá obrazovka při startu | treman07 | Operační systémy Windows | 18 | 18. května 2008 15:58 |
| Thread Nástroje | |
| |